Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Vertisign

Vertistock

Vertistock

Bedrijfsnaam Vertisign
KvK Nummer 66933064
Website www.vertisign.nl
Beschrijving onderneming De voortdurende ontwikkelingen van nieuwe technieken zullen de mens in staat stellen om zichzelf van voedsel te voorzien, waardoor de belasting voor het milieu en het gebruik van pesticide tot een minimum beperkt zouden kunnen worden. Vanuit deze gedachten zal Vertisign deze ontwikkelingen gebruiken om producten te creƫren zodat de mens instaat zal zijn om met beperkte ruimte, middelen en kennis in zijn eigen voedsel te kunnen voorzien.
Naam innovatie Vertistock
Beschrijving innovatie Een verticaal opslagsysteem waarmee op verschillende niveau's groenten en kruiden zullen groeien die door een automatisch systeem gezaaid, bijgehouden en geoogst zullen worden. Een volledig autonoom systeem welke verse groenten en kruiden zal verbouwen afgestemd op de wens van de gebruiker. Door middel van applicaties is het mogelijk de voortgang en ontwikkelingen in uw eigen voedselsysteem te volgen.

Op deze manier zal een ieder zelf zijn eigen voedsel kunnen verbouwen terwijl er geen pesticiden meer nodig zijn omdat het een afgesloten systeem is.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De huidige landbouw zal aanzienlijk veranderen. Mensen zullen weer zelf hun eten verbouwen, zonder dat ze daarvoor de kennis of kunde voor nodig hebben.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het idee bestaat nog niet. De technieken zijn wel beschikbaar, maar nog niet op deze manier toegepast.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact