Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Verburg Agenturen

Wastoren

Wastoren

Bedrijfsnaam Verburg Agenturen
KvK Nummer 08128657
Website wastoren.nl
Beschrijving onderneming Handelsonderneming gespecialiseerd in (keuken-) meubelen
Naam innovatie Wastoren
Beschrijving innovatie Wastoren is het eerste meubelconcept waarmee je met 4 meubelen een wasmachine en droger op hoogte kunt inbouwen. Van een enkele opstelling (bijvoorbeeld in badkamers) t/m een hele wasruimte/wand.
De Wastoren is ook het eerste meubel in Europa die geschikt is voor een 100+ kg en een TÜV certificaat heeft.
Website innovatie www.wastoren.nl of www.waschturm.de
Noodzaak en belang van deze innovatie Noord-west Europa vergrijsd en is rijk. Ook zie je dat de werkgelegenheid in de grote steden harder groeit dan op het platte land. Dus meer mensen op minder oppervlaktes. Woningen worden steeds efficiënter ingericht. Tevens zie je in al deze landen zijn overheden bezig om oudere mensen zo lang als mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Met de Wastoren kun je de ruimte rondom de machines optimaal benutten, tevens is het veel mooier en mensen hoeven echt nooit meer te bukken bij het doen van de was.
Bijdrage aan een betere wereld Door dat de wasmachine op bijna 60 cm hoogte komt te staan, hoeft U geheel niet meer te bukken bij het bedienen van de machines. iets wat een ieder graag wenst. Voor de consument, maar ook voor Thuiszorgmedewerkers kunnen nu binnen alle Arbo wetgeving de machines bij thuis bezoek gewoon bedienen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn echt de eerste, de eerste met een TÜV. wij hebben modelbescherming op het product (inmiddels succes vol toegepast om een concurrent tegen te houden). Patent aanvraag loopt op ons product. wanneer U googled naar meubel voor wasmachine of wasmachine verhoging komt u alleen maar lokale producties tegen. Allemaal dus zonder kwaliteit merk als een TÜV. Wij zijn de eerste die een product aansprakelijkheid heeft afgezekerd. Merknamen: Wastoren, Waschturm en Washtower zijn inmiddels vast gelegd.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact