Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Vekon Besturingstechniek BV

Vekon Smart Logistics

Bedrijfsnaam Vekon Besturingstechniek BV
KvK Nummer 18083798
Website www.vekon.nl
Beschrijving onderneming Vekon ontwerpt en produceert elektrotechnische besturingssystemen voor machinebouwers en industriƫle toepassingen.
Naam innovatie Vekon Smart Logistics
Beschrijving innovatie Voor een aantal van onze klanten beheert Vekon de speciaal voor deze klant geproduceerde voorraad op locatie. Door de innovatie Vekon Smart Logistics gebeurt dit beheer nu volledig digitaal en is de voorraadinformatie real time beschikbaar, zonder menselijk handelen
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Vekon profileert zich als keten regisseur voor de maakindustrie. Met Vekon Smart Logistics wordt de toeleverketen verder geoptimaliseerd. Onze innovatie voorkomt verspillingen zoals stilstand in productie, overproductie en spoedproductie. De total costs of ownership daalt daardoor.
Bijdrage aan een betere wereld Doordat we beter inspelen op het daadwerkelijke verbruik bij de klant reduceren we de transportbewegingen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Voor deze toepassing maken we gebruik van het nieuwe LoRaWAN IoT netwerk. Daarnaast is de innovatie een universeel toepasbare oplossing waarbij geen gebruik hoeft te worden gemaakt van standaard verpakking of scan systemen en vraagt geen aanpassingen in de werkwijze of het magazijn van de klant.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact