Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Use All Energy BV

Solar Heat Combi panels

Solar Heat Combi panel

Bedrijfsnaam Use All Energy BV
KvK Nummer 64795101
Website www.useallenergy.nl
Beschrijving onderneming Door gebruik te maken van technische oplossingen kunnen we de naam Use All Energy letterlijk vertalen in het energie besparende systemen en installaties.
Naam innovatie Solar Heat Combi panels
Beschrijving innovatie Met door ons eigen ontwikkelde en geoctrooieerde PVT systeem kunnen we zowel bestaande als nieuwe zonnepanelen een boost geven waardoor zowel meer stroom wordt opgewekt als ook bijna het hele jaar door warmte. De PVT panelen geven zowel overdag als s'nachts of bij slecht weer voldoende warmte om een warmtepomp te voeden met de benodigde thermische energie. Omdat zonnepanelen vaak veel warmer zijn dan omgevingslucht is het rendement van dit systeem duidelijk hoger dan een lucht/water warmtepomp. Ook wordt er door actieve koeling van de zonnepanelen duidelijk meer elektriciteit opgewekt.
Voordeel is ook dat het dakoppervlak dubbel gebruikt wordt zonder een extra bevestigingssysteem nodig te hebben. Esthetisch heeft dit systeem ook grote voordelen omdat het gehele PVT oppervlak symmetrisch verdeeld kan worden. Op dit moment kunnen we de installaties leveren met een terugverdientijd kleiner dan 10 jaar. Door subsidie op de warmtepomp en mogelijk ook op de PVT panelen, BTW teruggaaf en een energie lening kan bijna iedere huizen bezitter. Maar ook zakelijke gebruikers kunnen meer dan 90% besparen op hun energie kosten, iets wat tegenwoordig een enorm actueel is omdat men in de toekomst naar gas loze systemen toe wil.
Website innovatie http://www.useallenergy.nl/pvt-paneel/
Noodzaak en belang van deze innovatie Zowel de particuliere markt als ook de zakelijke markt kan eenvoudig gebruik maken van deze innovatie.
Daarnaast kun je ook denken aan stichtingen en verenigingen die energiekosten willen besparen.bv hotelketens, campings, zwembaden, sporthallen, scholen, gemeentelijke instellingen,etc)
Bijdrage aan een betere wereld door energie neutraal energie op te wekken wordt enorm veel energie bespaard op fossiele brandstoffen als olie en gas.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Doordat dit systeem volledig van aluminium middels een lijmtechniek gemaakt wordt is dit systeem erg origineel, ultra licht van gewicht, prima warmte opname capaciteit, flexibel te implementeren bij bestaande als ook nieuwe PV installaties.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact