Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Things Connected BV

Draadloze deursensor

Draadloze deursensor

Bedrijfsnaam Things Connected BV
KvK Nummer 65127390
Website www.thingsconnected.nl
Beschrijving onderneming Things Connected richt zich op zeer innovatieve IoT oplossingen voor diverse sectoren zoals de bouw en de spoorse omgeving.
Naam innovatie Draadloze deursensor
Beschrijving innovatie Naast het spoor staan hekken met om de 100 meter een vluchtdeur. Deze deuren worden veelvuldig gebruikt door spoorlopers. Spoorlopers zijn veelal mensen die hun route willen verkorten of die een einde aan hun leven willen maken. De deuren worden ook gebruikt door koperdieven. Speciaal voor deze use case hebben we een draadloze, aan het internet (middels LoRa) gekoppelde sensor ontwikkeld die op een kleine batterij ongeveer 10 jaar mee kan. Een eenvoudige lowcost oplossing die ProRail in grote volumes kan plaatsen. De sensoren worden gekoppeld aan het Connected/Platform (software platform) zodat de BOA's (buitengewoon opsporingsambtenaren), bij notificaties direct actie kunnen ondernemen wanneer bepaalde deuren geopend worden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Met deze draadloze deursensoren wordt het spoor steeds veiliger. Daarnaast wordt de stilstaand van treinen aanzienlijk verkort omdat er minder koperdiefstal zal plaatsvinden en minder mensen zich op het spoor begeven.
Bijdrage aan een betere wereld We maken de wereld weer een beetje veiliger met deze oplossing.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn geen compacte draadloze deursensoren (die gekoppeld zijn aan het internet) voorhanden, die ook nog eens 10 jaar op een kleine batterij werken. Zeker ook omdat deze sensor werkt ondanks de door treinen gegenereerde zwerfstromen. Dit is een compleet nieuwe sensor die nooit eerder is vertoond.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact