Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

The Next Closet

Dé duurzame marktplaats voor tweedehands designer kleding

Bedrijfsnaam The Next Closet
KvK Nummer 58378553
Website www.thenextcloset.com
Beschrijving onderneming The Next Closet is dé duurzame marktplaats voor tweedehands designer kleding
Naam innovatie Dé duurzame marktplaats voor tweedehands designer kleding
Beschrijving innovatie Waarom steeds maar nieuwe kleding kopen als er al zoveel moois is? The Next Closet maakt unieke merkkleding betaalbaar én helpt jou om geld te verdienen aan je garderobe. Onze missie is om de tweedehands kledingmarkt mainstream te maken. Via ons platform kunnen vrouwen hun tweedehands designerkleding heel eenvoudig kopen en verkopen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De textielsector is een van de meest vervuilende industrieën van de wereld. Bovendien heb je zoveel kleding in je kast die je nooit draagt. Zonde!

Wij willen de textielketen verduurzamen door vrouwen op een andere manier te laten shoppen. We willen ze meer laten investeren in kwaliteit, want, zo geloven wij: kwalitatieve producten behouden hun waarde. We strijden tegen de fast fashion-trend van de afgelopen jaren, waarbij mensen voor elk feestje een nieuw t-shirt kopen wat na één keer wassen weer stuk is. Onze missie is om de tweedehands kledingmarkt mainstream te maken.
Bijdrage aan een betere wereld Door meer tweedehands te kopen, zullen er uiteindelijk minder kostbare resources verspild worden. Bij de productie van één t-shirt bijvoorbeeld wordt gemiddeld (onder andere) maar liefst 2.720 liter water verspild. Tot nu toe hebben we al ruim 23.000 items een nieuw leven gegeven en daarmee >1.625.000 badkuipen vol met afvalwater bespaard.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de grootste Nederlandse marktplaats in het high-end fashion segment die deze uitgebreide service biedt en hanteren de laagste kosten.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact