Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

TDKK LED

COB (chip on board) Dimmer

COB (chip on board) Dimmer

Bedrijfsnaam TDKK LED
KvK Nummer 04087287
Website tdkk.nl
Beschrijving onderneming Microscoop service en LED specialiteiten
Naam innovatie COB (chip on board) Dimmer
Beschrijving innovatie COB's zijn compacte LED "lampen" met meerdere chips, vaak hebben deze een zeer afwijkende spanning en stroom nodig, Daarvoor zijn voedingen en regelaars.
In de microscoop techniek zijn deze regelaars niet zuiver genoeg, en dus niet toepasbaar. Wij hebben een nieuwe regelaar gemaakt die vrij te gebruiken is op die gekke voltages, en een super stabiel licht geeft, dat van 0 tot een instelbaar maximum opgedraaid kan worden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door toepassing van deze dimmer kunnen de laatste nieuwe LED technieken (met name op het gebied van CRI, en spectrum) ook toegepast worden in de microscopie, daardoor zijn bepaalde onderzoek toepassingen ineens mogelijk of geven een beter resultaat.
Bijdrage aan een betere wereld LED is sowiezo al zuiniger dan de oude gloeilampen die in de microscop gebruikt worden, deze dimmer in combinatie met de COB geven ons de mogelijkheid de microscoop te upgraden zodat die niet vervangen hoeft te worden, en weer jaren meekan (grondstoffen)
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel TDKK heeft al meerdere (LED) dimmers voor microscopen ontwikkeld, hierbij is telkens de leidraad dat de licht kwaliteit perfect moet zijn en flikkervrij. Door deze speciale eisen, en die die voor de COB gelden, zijn andere ontwerpen niet toereikend.
We gebruiken een typische eigenschap van een transistor die doorgaans niet benut wordt, en hebben een regelbaar venster om die eigenschap gemaakt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact