Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

SurfaWhile

Het koppelen van een consument aan een accommodatie naar zijn/haar keuze, die eco-friendly opereert.

Man op strand met vuilniszak

Bedrijfsnaam SurfaWhile
KvK Nummer 64678199
Website www.surfawhile.com
Beschrijving onderneming Online reisbureau voor surfvakanties
Naam innovatie Het koppelen van een consument aan een accommodatie naar zijn/haar keuze, die eco-friendly opereert.
Beschrijving innovatie Aan de hand van doorgrondige online marketing via ons platform zorgen wij ervoor dat we de consument maatwerk kunnen bieden wat daadwerkelijk op hun wensen aansluit. Wij matchen de persoon (waar mogelijk) aan een eco-friendly accommodatie - met een desbetreffende surfpakket -, iets wat in Nederland verder niet wordt toegepast. Deze mix zien we dan ook als innovatief en exclusief.
Website innovatie https://www.surfawhile.com/beach-clean-u...
Noodzaak en belang van deze innovatie Deze innovatie zorgt dat mensen overtuigd raken van een bepaalde bestemming, die ze anders waarschijnlijk niet hadden gekozen. Hierdoor zullen ze (zonder daar gelijk bij stil te staan, of als doel te hebben) zeker hun steentje bijdragen aan het milieu en de 'Plastic Soup'.
Bijdrage aan een betere wereld Meer mensen zullen naar 'bewuste' accommodaties gaan, waar men zelf ook meer beinvloed zal raken van deze goede levenswijze.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Deze match-making, waarbij wij de consument koppelen aan een eco-friendly accommdotie is zeker nieuw, innovatief en origineel.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact