Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Stackdoor Products

Stackdoor

Stackdoor toepassing bij entree

Bedrijfsnaam Stackdoor Products
KvK Nummer 53696328
Website www.stackdoor.nl
Beschrijving onderneming Engineering, productie, installatie en service van het Stackdoor beveiligingshek
Naam innovatie Stackdoor
Beschrijving innovatie De eigen ontworpen Stackdoor® is anders dan andere beveiligingshekken. In plaats van dat het hek wordt opgerold, stapelt het zich met behulp van een speciale techniek op. Hierdoor heeft het minimale inbouwruimte nodig, een hogere inbraakwerendheid en is het in iedere vorm toepasbaar.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Vanwege het grote aantal voordelen van het hek ten opzichte van huidige oplossingen is het de verwachting dat binnen enkele jaren een groot deel van de beveiligingshekken een Stackdoor zal zijn. Voor klanten (oa. retailers, supermarkten, banken) betekent dit zeer goede beveiliging tegen inbraken, ramkraken etc. Het hek kan in veel meer situaties toegepast worden zodat veel meer klanten de oplossing kunnen gebruiken. Hiermee hopen wij het aantal inbraken en alle narigheid voor ondernemers die daarna komt de komende jaren te kunnen beperken. Ook de uitstraling van het product is beter waardoor winkelcentra in het algemeen een prettigere uitstraling krijgen bij grootschalige toepassing van het product, vaak past het product ook in beveiliging van historische panden zonder het aangezicht van het pand teniet te doen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het Stackdoor concept bestond tot 2014 nog niet op de markt. Het product wordt nu zelfs in ruim 20 landen gepatenteerd, op wereldschaal was nog niet eerder een dergelijk product te vinden. Dit wordt onderstreept door het feit dat Stackdoor eind februari 2018 de meest prestigieuze wereldwijde prijs in de sector heeft gewonnen (R+T innovatieprijs, op R+T Beurs in Stuttgart)

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact