Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Sqills Group BV

S3 Passenger voor bus of rail

Bedrijfsnaam Sqills Group BV
KvK Nummer 08172397
Website www.sqills.com
Beschrijving onderneming Sqills is een innovatief software ontwikkelingsbedrijf dat bedrijfskritische boeking, reservering, distributie, ticketing en revenue management software voor de openbaar vervoermarkt maakt en levert
Naam innovatie S3 Passenger voor bus of rail
Beschrijving innovatie S3 Passenger is een kant-en-klaar verkoop, reservering en revenue management software platform dat speciaal voor de trein en bus industrie is ontwikkeld. Het state of the art platform is uniek en de enige in haar soort in deze industrie. S3 Passenger stelt trein en busondernemingen in staat om haar reizigers een diversiteit aan self-services aan te bieden waarmee reizigers autonoom kunnen boeken, wijzigen en annuleren. Door de verbeterde functionaliteit gaan meer reizigers online boeken en gebruik maken van het openbaar vervoer.
Daarnaast kunnen vervoerders met S3 Passenger realtime hun tarieven, aanbiedingen en capaciteit aanpassen en in geval van verstoringen passagiers , efficiƫnt omboeken op andere services.
Tenslotte heeft S3 Passenger de potentie om de industriestandaard te gaan bepalen doordat een veelheid aan operators S3 Passenger gaan gebruiken om hun diensten te gaan verkopen en via diverse verkoopkanalen te ontsluiten.
Website innovatie https://www.sqills.com/en/rail-solutions
Noodzaak en belang van deze innovatie De openbaar vervoer industrie is wereldwijd in transitie van een 'operator led' naar klantgerichte organisatie. Door het centraal stellen van de reizigers moet het openbaar vervoer aantrekkelijker worden. Deze transitie moet ondersteund worden met nieuwe technologie teneinde klanten in staat te stellen om zelfstandig in hun reisbehoefte te voorzien, zoals dat in de hotel en luchtvaart al langer gewoon is.
S3 Passenger maakt deze transitie mogelijk waardoor meer reizigers van (energie) schonere treinen gebruik zullen maken.
Bijdrage aan een betere wereld Indien de S3 Passenger standaarden binnen de internationale rail industrie geadopteerd worden, wordt het gemakkelijker om het netwerk van diverse internationale aanbieders te gaan combineren en (online) te boeken. Daarmee wordt rail een aantrekkelijker en schoner alternatief ten opzichte van andere vervoersmodaliteiten.
Note: binnen de luchtvaart heeft IATA deze standaarden bepaald, de rail industrie heeft deze reservering standaarden nog niet, ondanks pogingen daartoe.
Dit sluit aan op de EC TAP/TSI interoperabiliteitsrichtlijn ter verbetering van multimodaal 'door to door' aanbod.
In 2017 heeft Sqills 4 miljard journey searches verwerkt en 31,5 miljoen reserveringen voor vervoerders verwerkt.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het kant-en-klare Software as a Service S3 Passenger produkt is uniek in haar soort. Het is vanaf 2007 specifiek voor de bus en rail industrie, met eigen middelen, ontwikkelt. Het vervangt oude maatwerkoplossingen en minder geschikte luchtvaartoplossingen die door rail operators gebruikt worden. S3 Passenger speelt in op de vraag naar kant-en-klare SAAS oplossingen die door een veelheid van operators gebruikt worden. Met de input van deze operators en onze agile werkwijze, wordt het produkt doorontwikkeld en speelt het nog beter in op de wensen en noden van de openbaar vervoer markt. Ieder kwartaal worden er nieuwe functionaliteiten beschikbaar gesteld.
S3 Passenger is uniek in het aanbieden en combineren van een aantal modules die gezamenlijk het hart van het commerciƫle proces van vervoerders uitmaken; het beheren en managen van het netwerk, tarieven, capaciteit, reserveringen, betalingen, tickets, klant communicatie, rapportage en revenue management (het optimaliseren van vraag en aanbod).

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact