Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Sprinklr BV

Sprinklr App

Planten

Bedrijfsnaam Sprinklr BV
KvK Nummer 68504039
Website www.sprinklr.co
Beschrijving onderneming Sprinklr bezorgt planten bij je thuis, rechtstreeks van biologische en duurzame kwekers. Na ontvangst helpt de Sprinklr App bij het onderhoud van de planten.
Naam innovatie Sprinklr App
Beschrijving innovatie De Sprinklr app helpt klanten van Sprinklr bij het onderhoud van hun planten, ze leren in de app over hun planten, krijgen berichtjes wanneer hun planten wat liefde nodig hebben en als het niet goed gaat, kunnen ze een foto insturen en krijgen ze persoonlijk advies van een deskundige.
Website innovatie www.sprinklr.co/app
Noodzaak en belang van deze innovatie Sprinklr heeft als missie: het vergroenen van steden, mensen weer in contact brengen met natuur in hun eigen huis en de teeltsector een duurzame schop onder de kont geven. De innovatie van Sprinklr heeft impact op verschillende vlakken: mensen zijn beter in staat voor hun planten te zorgen en zijn zich meer bewust van de keuze voor biologisch gekweekt groen. En kwekers zien de kans van een biologische afzetmarkt en de noodzaak om als sector sneller te verduurzamen.
Bijdrage aan een betere wereld Meer dan de helft van de mensen wereldwijd woont in de stad. Tussen al het beeldscherm en beton is er in de stad juist een enorme behoefte aan groen. Met de planten van Sprinklr creƫren klanten een eigen eco-systeem in/om huis dat wel positieve impact heeft op het leven en de natuur in de stad. Goed voor bijen, goed voor mensen, goed voor de stad.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Sprinklr was de eerste partij in de markt die verkoop van planten met een onderhoudsapp combineert.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact