Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Solar Energy Booster BV

Solar Energy Booster

Schematische weergave van een huis voor de werking van Solar Energy Booster

Bedrijfsnaam Solar Energy Booster BV
KvK Nummer 65771044
Website www.solarenergybooster.nl
Beschrijving onderneming Ontwikkeling warmtewisselaar t.b.v. zonnepanelen / energie opslag / speciaal ontwikkelde warmtepomp met hoge temperaturen ( voor oude / bestaande gebouwen geschikt )
Naam innovatie Solar Energy Booster
Beschrijving innovatie De innovatie betreft energie opslag van warm water in combinatie met een speciaal ontwikkelde warmtepomp welke op milieuvriendelijke koudemiddel werkt en hoge temperaturen kan bereiken. De software is speciaal ontwikkelt en communiceert met het energiebedrijf. Hierdoor kunnen slecht geïsoleerde gebouwen zonder cv installatie aanpassingen verwarmd worden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Milieu vriendelijke oplossing die voor iedereen bereikbaar is geworden d.m.v. effici├źnte installatie concepten. Combinatie van energie opslag en het kunnen benutten op andere tijden van de dag/nacht van de gewonnen energie.
Bijdrage aan een betere wereld Nederland van het gas af !! Co2 reductie. Het verhoogd de zonnestroom energie met 11% terwijl de warmtepomp oplossing 30% minder energie vraagt. Overdag warmte oogsten van je dak en deze energie op te slaan voor de avond. In de avond geen extra stroom nodig.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Warmtepomp werkt op nieuw milieuvriendelijk koudemiddel en is dus minder belastend voor de natuur. Warmtepomp werkt op speciaal ontwikkelde software die connectie maakt met het energiebedrijf t.b.v. opslag. Wordt buiten het gebouw in de bodem gemonteerd. Bespaart montage tijd en men heeft binnenshuis geen verlies aan technische ruimte.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact