Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Smart Robotics

Uitzendrobot

Inzet robot op de werkvloer

Bedrijfsnaam Smart Robotics
KvK Nummer 63084147
Website www.smart-robotics.nl
Beschrijving onderneming Smart Robotics, het uitzendbureau voor robots, ontwikkelt en detacheert modulaire robots die voor specifieke taken kunnen worden geconfigureerd. Met dit concept speelt Smart Robotics in op de behoefte aan flexibele robotica binnen industrie en logistiek.
Naam innovatie Uitzendrobot
Beschrijving innovatie Een uitzendrobot is zeer gemakkelijk voor een nieuwe taak te configureren. Net als een uitzendkracht instrueert u hem 's morgens simpelweg voor de taak die hij die dag uit moet voeren. De uitzendrobot is per maand te huren, of te koop, en voorzien in vele verschillende taken in fabrieken en logistieke centra. De uitzendrobot behoeft geen kooi, en kan veilig met mensen samenwerken. D.m.v. 3d-camera's speelt de robot dynamisch in op veranderingen in zijn omgeving. Hierdoor hoeft hij niet voorgeprogrogrammeerd te werken, maar bepaalt hij zijn bewegingen automatisch op basis van instructies en camera beelden. Hierdoor is er voor het bedienen van de robot geen speciale opleiding nodig.
Website innovatie https://www.youtube.com/channel/UCFA8xfl...
Noodzaak en belang van deze innovatie Op veel plekken worden mensen als machines ingezet, die iedere paar seconden dezelfde zware eentonige taak moeten verrichten. Dit heeft veel productie naar lage lonen landen doen verplaatsen, maar ook daar wordt het steeds lastiger om voor minimale kosten dit werk te laten doen. Met onze uitzendrobots kan er weer lokaal geproduceerd worden, tegen slechts maximaal 30% van de kosten.
Bijdrage aan een betere wereld Robots voeren voor minimale kosten het zware en eentonige werk uit, waarmee de mens zich kan richten op de variƫrende en creatieve taken. Hierbij blijft de kostprijs van nieuwe producten laag, en neemt de investeringskracht van de consument toe. Doordat mens en robot hierbij samenwerken, kunnen beiden in hun kracht geplaatst worden, neemt het plezier op de arbeidsvloer toe bij een tevens verhoogde productiviteit.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Smart Robotics heeft het robotuitzendbureau als eerste en enige succesvol op de wereldwijde markt gebracht. Inmiddels wordt een team van 30 ontwikkelaars betaald uit de eerste omzet om onze innovatiekracht te vergroten.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact