Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Scribbr

Internationaal nakijkplatform voor scripties

Bedrijfsnaam Scribbr
KvK Nummer 67863019
Website https://www.scribbr.nl/
Beschrijving onderneming Scribbr is een internationaal platform voor het nakijken van scripties op taal, structuur en plagiaat.
Naam innovatie Internationaal nakijkplatform voor scripties
Beschrijving innovatie Studenten kunnen hun scriptie uploaden via de Scribbr-website. Hierna wordt automatisch de meest geschikte academische editor uitgezocht die de student helpt met het verbeteren van taal en het geven van feedback op structuur.

De editor is een expert op het gebied van academisch schrijven en helpt de student bij alle pijnpunten. De pijnpunten worden door ons systeem automatisch uitgelezen uit het de scriptie van de student.

Bijvoorbeeld:
Gebruik van spreektaal
Gebruik van de ik-vorm.

De editor geeft op maat gemaakte feedback op basis van de meest gemaakte fouten van de student. De student krijgt na afloop een op maat gemaakt rapport en kan de verbeteringen van de editor doorvoeren.

Dit doet Scribbr wereldwijd in meer dan 8 talen, 24/7, 365 dagen per jaar.
Website innovatie https://www.scribbr.nl/nakijken/nederlan...
Noodzaak en belang van deze innovatie Afstuderen is moeilijk en stressvol. Veel studenten hikken tegen deze laatste horde aan. Het is de eerste keer dat ze een document schrijven van deze omvang en kunnen daarbij alle hulp goed gebruiken. Scribbr merkt dat door het platform studenten betere begeleiding krijgen die ze helpt om deze laatste horde te halen, maar ook om bij direct bij de start van hun professionele carrière een betere schrijver te zijn.
Bijdrage aan een betere wereld Scribbr is een klein puzzelstukje in het opleiden van studenten. Door Scribbr is het onderwijs meer toegankelijk geworden en kunnen meer studenten succesvol hun studie afronden.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Scribbr is een van de eerste bedrijven met een businesscase die echt toegevoegde waarde levert in het opleidingstraject van een student. Door de technische aanpak is Scribbr kwalitatief beter en sneller dan andere initiatieven.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact