Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

ScreenSupply

ShelfDesk

Digitale ShelfDesk in AKO winkel

Bedrijfsnaam ScreenSupply
KvK Nummer 62159542
Website screensupply.eu
Beschrijving onderneming Wij leveren digitale scherm communicatie in de fysieke wereld!

Schermtechnologie is niet meer weg te denken uit onze hedendaagse samenleving. Van diverse kanten komt er een grote hoeveelheid informatie op ons af. Daarom is het belangrijk om op het juiste moment de juiste, gerichte informatie te delen. Dit is precies waar het
bij ScreenSupply om draait.

Wij leveren digitale State of the Art oplossingen gericht op het leveren van informatie die gericht zijn op een bepaald publiek en op relevante locaties. De informatie wordt getoond op een statisch of dynamisch beeldscherm en wordt toegespitst op de ontvanger.
 
Gepassioneerd over de mogelijkheden van technologie en gedreven door kennis van zaken benutten en verbeteren wij steeds weer de nieuwste mogelijkheden en blijven we kansen grijpen. We willen innoveren en overtreffen, gewoon digitale innovaties toegepast op de omgeving plaatsen en activeren op een wonderbaarlijke wijze! Dat kenmerkt onze team aanpak.
Naam innovatie ShelfDesk
Beschrijving innovatie De ShelfDesk winkelmeubels maken de Shopper journey compleet
Brengen offline en online winkelen samen. Met behulp van digitale ShelfDesk winkelmeubels kunnen shoppers zelf hun productselecties maken, ook voor producten die niet fysiek op de winkelvloer aanwezig zijn. De perfecte oplossing op de winkelvloer als u uw shoppers ook uw 'longtail' wilt aanbieden en wachttijden wilt verkorten.

De consument is dankzij het enorme aanbod aan webshops gewend om thuis te winkelen. Wij zorgen er voor dat deze ervaring en de bijbehorende voordelen op de winkelvloer worden doorgezet. Door plaatsing van de ShelfDesk kiosken is online winkelen niet alleen meer mogelijk thuis of onderweg maar ook in de winkel of uw webshop showroom.
Website innovatie shelfdesk.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Maakt online winkelen in de fysieke winkelen mogelijk en de traditionele kassa verdwijnt. De wereld van online en offline gaat 100% samen met ShelfDesk systemen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel We zijn de enige in onze vorm. Op Schiphol bij AKO kan je direct online boeken uit winkel bekijken, ebooks kopen an afrekenen via de pin en wat er niet is thuis laten bezorgen. Integratie van smart data, webshop data, winkelvoorraad en afrekenen in de winkel of onderweg en anders thuis op de bank. De toekomst met ShelfDesk is vandaag begonnen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact