Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Sanitronics International BV

The Revolving Toilet by Sanitronics

Revolving toilet | Sanitronics International

Bedrijfsnaam Sanitronics International BV
KvK Nummer 24476309
Website www.sanitronics.eu
Beschrijving onderneming Producent van zelfreinigende toiletsystemen voor in de openbare ruimte.
Naam innovatie The Revolving Toilet by Sanitronics
Beschrijving innovatie Een revolutionair zelfreinigend toiletsysteem voor in de openbare ruimte waarbij niet alleen de bril, maar ook de binnen en onderzijde van de pot als ook de vloer onder hoge druk gereinigd worden. Daarnaast is de bril na reiniging ook volledig droog. Door het innovatieve systeem met meerdere toiletpotten is de wachttijd voor het reinigen gelimiteerd tot 15 seconden. Tevens is dit toilet gender neutraal te gebruiken en wordt deze ook door de mindervalide bezoeker als zeer comfortabel ervaren.
Website innovatie http://sanitronics.eu/home/products/syst...
Noodzaak en belang van deze innovatie Wij denken met dit systeem het eerste betaalbare systeem te hebben ontwikkeld waarbij het toilet écht schoon en écht droog wordt voor íedere gebruiker. Zonder daarbij in te leveren op duurzaamheid.

Met onze innovatie maken we het mogelijk om voor íedere soort bezoeker (mindervalide, gender neutraal etc) een écht schoon toilet te verzorgen. Iedere keer weer.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn een aantal toiletsystemen in de markt welke worden verkocht als zelfreinigend. Echter werkt dit vaak niet optimaal, blijven de toiletten altijd nat na reiniging en moeten bezoekers wachten op het reinigingsproces.

Dit systeem is dermate origineel daar er geen enkel systeem in de buurt komt op het gebied van vloerspoeling als ook het wisselen (ronddraaien) van de achterwand met toiletpotten (zie website).

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact