Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

SW-AIR

Cashless automaten.

Cashless luchtautomaat

Bedrijfsnaam SW-AIR
KvK Nummer 68219962
Website www.sw-air.nl
Beschrijving onderneming Exploiteren van cashless luchtautomaten en stofzuigers, op tankstations.
Naam innovatie Cashless automaten.
Beschrijving innovatie Combineren van bestaande activiteit (autobanden oppompen) met het nieuwe betaalmiddel cashless betalen.
Website innovatie www.sw-air.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Momenteel staan er bij circa 80 procent van alle tankstations in Nederland, bandenspanning automaten waarbij inworp van munt geld gevraagd wordt. Dit is zwaar verouderde betalingsmethodiek. Wij gaan de Betaalmodule aanpassen naar de hedendaagse gangbare vorm betalen met je cashless chip op je bankpas. Binnen 5-10 jaar verwachten wij dat in de branche 80% van alle muntinworp automaten zijn aangepast.
Bijdrage aan een betere wereld Momenteel worden alle betaalautomaten 1 keer per week geledigd, deze handling kost veel geld maar ook onnodig veel ritten naar alle tankstations, deze actie voegt niets toe. Daarnaast zijn de bestaande automaten inbraak gevoelig, kortom wij bieden alleen maar voordelen ten opzichte van de bestaande toepassing, in milieu, inbraakgevoeligheid, schade vermindering en handeling.
Daarnaast ben ik als 17 jarige deze onderneming gestart met als doel praktijk en theorie te combineren. Immers zit ik nog mijn examen jaar en mijn vervolgopleiding is accountancy. Mijn vader actief is in de brandstofbranche vanwege het feit dat ik nog minderjarig ben hebben wij mijn ondernemersplan gecombineerd met zijn kennis en ervaring.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Onze innovatie is net zo innovatief als de introductie van de iPhone, mobile telefonie en internet was reeds geïntroduceerd. Door de combinatie van beide werd het nieuwe bellen geïntroduceerd en niet zonder succes. Wij introduceren ook twee bestaande activiteiten, banden oppompen en betalen met je chip van je telefoon. Door anders te denken creëren wij een volledig nieuwe toepassing en geven de branche ruimte om te switchen. Kortom iets nieuws wat er nog niet was.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact