Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

RosterBuster BV

Crew Conversations

Bedrijfsnaam RosterBuster BV
KvK Nummer 64921247
Website https://get.rosterbuster.com
Beschrijving onderneming RosterBuster is een app voor piloten en stewardessen waarmee ze hun rooster onderweg kunnen raadplegen en contact kunnen houden met elkaar. Er zijn meer dan 50.000 maandelijkse gebruikers die werken bij meer dan 400 airlines.
Naam innovatie Crew Conversations
Beschrijving innovatie Vanuit Zoetermeer bouwen wij de grootste airline crew app in de wereld, met 300.000 gebruikers van airlines als KLM, Air Europa, EasyJet en China Airlines.

Met Crew Conversations kan airline crew eenvoudig contact met elkaar houden op een vlucht en tijdens layovers (overnachtingen op locatie).

Airline crew is bij uitstek een internationaal geörienteerde doelgroep die zich overal in de wereld kan bevinden. Doordat RosterBuster inmiddels een enorm bereik heeft opgebouwd onder airline crew, zijn wij (als enigen) in staat mensen realtime en locatiegebaseerd met elkaar in contact te brengen.

Met Conversations kan crew een gesprek starten met de crew op een vlucht of een groep van vluchten (pairing). Maar ze kunnen ook zien welke crew van hun airline in de buurt is of wie van hun vrienden een vrije dag heeft.

Tevens kunnen familie en vrienden de carrière van de crew volgen, via kalenderintegraties en via de Smart AI RosterBot, die zelfs werkt met Amazon Alexa.

Uiteraard is dit alles gebouwd met privacy als uitgangspunt; veel van dit soort zaken gebeuren nu via Facebook en we zien dat mensen dat terecht niet vertrouwen.

Van een 'gewone' roosterapp waar er velen van zijn evolueert RosterBuster door deze innovatie in een platform waarop gebruikers interacteren met elkaar. Geen enkele andere app is daar tot nog toe in geslaagd.

Als volgende stap willen we met "RosterBuster Conncect" de airlines gaan aansluiten zodat ze beter met hun crew kunnen communcieren en de on-the-ground-time van vliegtuigen kunnen verminderen.
Website innovatie https://get.rosterbuster.com/blog/2018/r...
Noodzaak en belang van deze innovatie In de luchtvaart is iedereen altijd onderweg. Dit maakt het rooster de belangrijkste beginpunt waar mensen hun werk en privéleven mee combineren. RosterBuster zorgt er via de Conversations innovatie voor dat ze dit beter kunnen doen. Zo kunnen ze, als ze ergens een uurtje zijn, afspreken met een vriend of bekende en ze kunnen zien wie er verder nog standby zijn als ze op de luchthaven wachten op een dienst. Vanuit de cockpit kunnen ze informatie krijgen van andere vliegtuigen op de landingsbaan.

Het feit dat crew zelf betaalt voor het gebruik van RosterBuster, maakt dat het een 'disruptive' app is die gebruikers waarderen. Het wordt ze niet opgedrongen door de werkgever.
Bijdrage aan een betere wereld De werkgevers van airline crew hebben focus op de klant en zijn niet in staat gebleken om hun personeel de tools te geven die ze nodig hebben om werk en privé te combineren. RosterBuster neemt hen die zorg uit handen.

Het gevolg hiervan is dat crew beter en veiliger hun werk kan doen, beter werk en privé kan combineren en gelukkiger is in het leven.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn andere apps die een rooster inzichtelijk maken onderweg, maar er is geen app die de mate van inzicht en communicatie biedt die RosterBuster heeft ontwikkeld.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact