Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

RoomRaccoon BV

RoomRaccoon

Bedrijfsnaam RoomRaccoon BV
KvK Nummer 67848540
Website roomraccoon.com
Beschrijving onderneming Roomraccoon ontwikkelt en exploiteert innovatieve all-in-one cloud software voor kleinere hoteliers
Naam innovatie RoomRaccoon
Beschrijving innovatie RoomRaccoon komt voort uit onze eigen ervaring als hotelier (eigenaar Bliss Boutique Hotel in Breda), waarbij wij tot de conclusie kwamen dat er geen toegankelijke software is in de markt waarmee dagelijkse processen als het bijhouden van de planning, communiceren met gasten, management rapportages, facturatie, synchroniseren van boekingskanalen, etc. te stroomlijnen is. Hotelier & Software engineer hebben toen n.a.v. verdiepend marktonderzoek RoomRaccoon ontwikkeld, resulterend in omzetstijging, kostendaling & tijdsbesparing voor iedere gebruikmakende hotelier.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Voorheen hadden alleen groteren (keten)hotels toegang tot dergelijke software. Kleinere hoteliers hebben vwb tijd, kennis en geld niet de resources om dergelijke klassieke enterprise software-stacks te gebruiken. Door bovengenoemde significante voordelen van dergelijke software toegankelijk te maken richting kleinere hoteliers versterken zij hun concurrerend vermogen richting de "big boys" behoorlijk.
Bijdrage aan een betere wereld Kleinere hoteliers hebben voortaan veel meer tijd voor de gast, wat in betere gastbeleving resulteert. Ook hebben zij meer directe boekingen, dus creƫren ze meer ruimte om zelf te investeren in hun gastbeleving, in plaats van hun omzet af te staan naar grote Amerikaanse bedrijven als Booking.com, Expedia & Airbnb.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de eerste en enige all-in-one software voor management voor kleinere hotels in NL. Wij hebben dan ook direct in ons eerste jaar gemerkt dat de markt gretig aftrek neemt van onze software: meer dan 200 hotels werkten 1 jaar na oprichting RoomRaccoon met onze software vwb al hun dagelijkse processen. Allen betaald op SaaS basis.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact