Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Qambium

Qambium methode

Schematische weergave werking Qambium methode

Bedrijfsnaam Qambium
KvK Nummer 66259746
Website www.qambium.nl
Beschrijving onderneming HRMarketing adviesbureau. Traditionele HR bestaat niet meer. Het moet anders! wij helpen ondernemingen onderscheidende en eigentijdse HR oplossingen te vinden voor de belangrijkste uitdagingen van de komende jaren: Het vinden, verbinden en in verbinding loslaten van talent. Daarbij gaan HR en social media marketing hand in hand. Als eerste en enige HRMarketingadviesbureau in Nederland hebben we een 'Facebook certified' social media marketeer in huis! Daarmee hebben we een unieke HR positie verworven in de markt.
Naam innovatie Qambium methode
Beschrijving innovatie De Qambium methode zetten we in bij bedrijven om samen op zoek te gaan naar deze onderscheidende en eigentijdse oplossingen voor het vinden, verbinden en loslaten van talent. De vorm: de Qambium-scan:

1. Het beste van twee werelden
Jullie kunnen het allemaal net even anders gaan doen dan al die anderen. Wij hebben namelijk verstand van HR én social media marketing. Daarmee hebben we een unieke HR positie in Nederland. En dat combineren we in de Qambium scan.

2. De boel op orde: buiten én binnen
Do you practise what you preach? Talent vinden, verbinden en in verbinding loslaten. Het één hangt samen met het ander. Hoe goed hebben jullie de boel op orde? In de Qambium scan dagen we jullie uit dat te onderzoeken.

3. Eigentijdse HR oplossingen
Eigentijdse uitdagingen vragen om eigentijdse oplossingen. We komen bij veel organisaties, verbinden, kijken naar buiten én vooruit. De Qambium scan helpt om keuzes te maken die HR naar een hoger plan tillen. Het is tijd voor de HRevolutie!

De scan bestaat uit interviews, workshops, social media impact scan en deskresearch. Tijdens de scan brengen we ook HR en marketing teams binnen bedrijven met elkaar in verbinding. Twee afdelingen die van oudsher weinig met elkaar op hebben. Het levert een concreet plan van aanpak waarmee bedrijven direct zelf aan de slag kunnen.
Website innovatie http://www.qambium.nl/qambium-methode/
Noodzaak en belang van deze innovatie Talent vinden en aan je blijven verbinden. Een hot item voor iedere organisatie in Nederland op het moment! Veel bedrijven zien de wereld veranderen, maar hebben nog geen idee hoe ze daarmee om moeten gaan. Terwijl talent cruciaal is voor de groei van onze bedrijven in Nederland!

Qambium gaat voor groei! Groei voor medewerkers, groei voor onze opdrachtgevers.

Met de Qambium methode helpen we bedrijven om zich te gaan onderscheiden op de arbeidsmarkt! En niet alleen met een goed verhaal. Maar met een authentiek verhaal. Want dat is de reden dat talent voor je bedrijf kiest.
Bijdrage aan een betere wereld Qambium gaat voor groei voor medewerkers en opdrachtgevers. Qambium draagt bij aan werkgeluk bij medewerkers. Happy medewerkers die op de juiste plek zitten presteren beter, voelen zich lekkerder, zijn minder ziek. leren & ontwikkelen continu en nemen regie op hun eigen carriere. En dat laatste is de enige manier waarop je als medewerker vanuit kracht overeind kunt blijven en keuzes kunt maken in alle veranderingen die op ons afkomen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel 1. Het Qambium model vormt de basis voor de methode. Het eerste en enige model waarin de reis die de medewerker en werkgever samen afleggen in het vinden, verbinden en loslaten van talent beschrijft.
2. Cyclisch en in verbinding met de omgeving. Meeste modellen zijn intern gericht en eindigen wanneer een medewerker uit dienst gaat.
2. Het model is helemaal in de Nederlandse taal.
3. We integreren marketing & HR. Ook uniek.
4. Er zijn wel modellen op dit vlak ontwikkeld. Maar allemaal vanuit de marketing invalshoek. Wij nemen HR als uitgangspunt en leggen vanuit daar de link naar marketing.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact