Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

PlaytoWork

Serious gaming voor recruitmentvraagstukken

Screenshot van Playtowrok op mobiele telefoons

Bedrijfsnaam PlaytoWork
KvK Nummer 65568168
Website www.playtowork.nl
Beschrijving onderneming Gegamificeerd arbeidsbemiddelingsplatform
Naam innovatie Serious gaming voor recruitment vraagstukken
Beschrijving innovatie Door middel van het spelen van diverse, korte serious games wordt werkzoekers inzicht verschaft op relevante soft skills (zoals persoonlijkheid en gedrag). Relevant omdat het naast wat iemand kan en/of heeft geleerd, het in de arbeidsmarkt/HR steeds vaker gaat over wie iemand is. Het gaat steeds vaker over gedrag en psychologie. En dat is wat de gegamificeerde assessments van PlaytoWork in kaart brengen. Op basis van de soft skills worden werkzoekenden gematcht op echte banen bij werkgevers.

Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie PlaytoWork matcht jonge mbo’ers door middel van serious games met vacatures van werkgevers op zowel gedrag /persoonlijkheid als op hard-skills. De spelers krijgen inzicht in zichzelf en vinden gemakkelijker en leuker een beter passende baan. Werkgevers vinden beter passende mensen op hun vacatures. Voor werkgevers bieden we recruitment oplossingen bij hun werving en/of selectievraagstukken. Resultante is betere matching en duurzamere arbeidsrelaties.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Serious gaming en inzicht in jezelf voor de doelgroep (in eerste instantie) jonge mbo'ers voor de toepassing recruitment nog niet eerder gezien

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact