Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Parktheater Eindhoven

Go Grow GroeiGesprekSpel Parktheater Eindhoven voor het stimuleren van werkgeluk

Go-grow spel

Bedrijfsnaam Parktheater Eindhoven
KvK Nummer 17075555
Website parktheater.nl
Beschrijving onderneming Theater met 3 zalen resp. 900, 500 en 120 plaatsen
Naam innovatie Go Grow GroeiGesprekSpel Parktheater Eindhoven voor het stimuleren van werkgeluk
Beschrijving innovatie Parktheater Eindhoven presenteert het Go Grow Spel - Een prachtig tool voor het creëren van meer werkgeluk!

Bij veel organisaties staat de huidige gesprekscyclus ter discussie. De aanpak waarbij één keer per jaar een eenrichtingsgesprek wordt gevoerd – vooral over de dingen die fout zijn gegaan, is niet meer van deze tijd. De medewerkers van Parktheater Eindhoven ontwikkelden zelf een methode voor gesprekken tussen leidinggevenden en medewerkers die inspireert en ergens toe leidt: het Go Grow Ontwikkelspel.

Go Grow is het spel dat de dialoog tussen medewerker en leidinggevende wil verbeteren. Voor wie nog niet zo goed met de ander praat, dé kans om in gesprek te raken. Voor wie al wel goed met de ander praat, een kans om echte persoonlijke verbeterslagen te maken. Het innovatieve spel is heel breed inzetbaar en past helemaal in het ‘nieuwe beoordelen’ volgens de normen van de toekomst. Spelenderwijs in gesprek over Know, Flow, Glow en Grow om de beste versie uit je medewerker te halen of uit je team. Een spel dat op vele fronten bijdraagt aan positieve effecten op alle niveaus in de organisatie.
Website innovatie https://www.parktheater.nl/overparktheat...
Noodzaak en belang van deze innovatie Werkgeluk is een thema dat ondertussen bij heel veel bedrijven hoog op de agenda staat. Werkgeluk deskundigen kunnen middels coaching bedrijven hierbij goed adviseren. De tool om talenten van medewerkers in te zetten als verhoging van werkgeluk wordt ondertussen door vele bedrijven geprezen. Go Grow een spel dat binnenkort niet meer is weg te denken bij een goed functioneringsgesprek!
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het Go Grow Spel wordt sinds mei 2017 op de markt aangeboden en is al jaren een succesvol instrument bij de functioneringsgesprekken van Parktheater Eindhoven.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact