Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

MyCademy

MyCademy

De MyCademy toepassing zichtbaar op verschillende apparaten

Bedrijfsnaam MyCademy
KvK Nummer 09219276
Website https://mycademy.com
Beschrijving onderneming MyCademy gelooft in continu leren voor IT-professionals omdat succesvolle medewerkers organisaties succesvol maken. We bieden een totaalconcept waarmee we IT-organisaties en interne IT-afdelingen helpen de stap te maken naar de continu lerende organisatie. Een leven lang leren concreet in de praktijk brengen dus. Dit concept bestaat uit de online continu leren omgeving MyCademy.com, een zeer grote bibliotheek (45.000+ items) aan cursusmateriaal en continue begeleiding door ervaren consultants op basis van het door MyCademy zelf ontwikkelde 3C-model. Alles gericht op het continu ondersteunen van de huidige en toekomstige IT-kennisbehoefte. Klanten krijgen via het MyCademy-platform voor continu leren een eigen persoonlijke IT Academy, die op ieder device en op ieder gewenst moment beschikbaar is en waarmee de volledige leerreis van medewerkers wordt ondersteund, een leven lang.
Naam innovatie MyCademy
Beschrijving innovatie Een concrete oplossing en dienstverlening om een leven lang leren daadwerkelijk in de praktijk te brengen en te verweven in de dagelijkse werkzaamheden binnen organisaties.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Continue kennisontwikkeling daadwerkelijk tot de norm maken. De maatschappij is er van overtuigd dat dit noodzakelijk is Nederland productief en concurrerend te houden maar er zijn tot op heden weinig tot geen concrete oplossingen. Daar brengen wij verandering in.
Bijdrage aan een betere wereld Door een leven lang leren tot de nieuwe norm te maken voor de (kennis)ontwikkeling van mensen zorgen wij er mede voor dat we ook op de lange termijn de welvaart van onze maatschappij kunnen vasthouden en mogelijk zelfs uitbouwen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de eerste partij in Nederland met een totaaloplossing waarmee een bedrijf morgen kan starten.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact