Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Marketing Madheads

M. - Jouw AI online marketing assistent.

Bedrijfsnaam Marketing Madheads
KvK Nummer 67870511
Website https://marketingmadheads.online
Beschrijving onderneming Marketing Madheads zorgt dat bedrijven echt groeien, door ze zo goed te maken in online marketing, dat ze geen online marketing bureau meer nodig hebben.
Naam innovatie M. - Jouw AI online marketing assistent.
Beschrijving innovatie M. is het enige (AI) online marketing platform dat alle benodigde bouwblokken van online marketing tooling, content creatie en capaciteit van online marketeers samenbrengt en voor bedrijven configureert. Je zou het kunnen zien als het ultieme legopakket van online marketing services.
Website innovatie https://www.sprout.nl/artikel/pitch-van-...
Noodzaak en belang van deze innovatie Onze missie is om duurzame groei te creƫren voor bedrijven en ondernemers door ze minder afhankelijk te maken van online marketing bureaus. Voor bedrijven heeft dit grote positieve impact omdat ze zelf leren duurzaam de slag te maken naar online. Voor de online marketing branche is dit een disruptieve beweging.
Bijdrage aan een betere wereld Het MKB is de motor van onze samenleving in termen van economische groei en werkgelegenheid. Wij stimuleren dit door MKB bedrijven de mogelijkheden te geven duurzame groei te realiseren.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel M. is het enige (AI) online marketing platform dat alle benodigde bouwblokken van online marketing tooling, content creatie en capaciteit van online marketeers samenbrengt en voor bedrijven configureert. In principe krijgen bedrijven hiermee alles wat ze nodig hebben om hun eigen online marketing te doen. Dit is vernieuwend in de markt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact