Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Maas & Kleiberg

Community en platform voor het subsidiemanagement van innovatieve technologiebedrijven

Bedrijfsnaam Maas & Kleiberg
KvK Nummer 55427758
Website https://www.mksubsidieadvies.nl/
Beschrijving onderneming Het verstrekken van financiƫle dienstverlening, alsmede het verlenen van diensten op het gebied van (subsidie) consultancy, interim management, projectmanagement. Beheer en belegging.
Naam innovatie Community en platform voor het subsidiemanagement van innovatieve technologiebedrijven
Beschrijving innovatie Wij bieden een platform/community voor innovatieve tech bedrijven om efficient alle subsidiekansen te benutten en tevens te voldoen aan alle wettelijke verplichtingen zoals het bijhouden van urenregistraties en voortgangsbewijzen.
Website innovatie https://www.mksubsidieadvies.nl/wbso-app...
Noodzaak en belang van deze innovatie Niet alleen interne medewerkers maar ook zelfstandige subsidieprofessionals kunnen gebruikmaken van het platform en de community. Het bieden van een dergelijk shared service centre is nieuw in de markt en draagt eraan bij dat ook voor zelfstandige professionals een profesioneel en geautomatisserd systeem beschikbaar is zonder dat men hiervoor hoeft te investeren.
Bijdrage aan een betere wereld Het online proces is zodanig ingericht dat kwaliteit is geborgd. Dit zorgt ervoor dat subsidieverstrekkers weten wat de kwaliteit is van subsidiedossiers die verzorgt zijn via de community.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een shared service centre met innovatieve functionaliteiten die beschikbaar is zelfstandige professionals bestaat momenteel niet.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact