Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Luxs BV

Luxs Vastgoedprestatie

Luxs Vastgoedprestatie

Bedrijfsnaam Luxs BV
KvK Nummer 63975254
Website www.luxsinsights.com
Beschrijving onderneming Wij hebben Luxs opgericht met het sterke geloof dat het creëren en structureren van de juiste data middels de nieuwste technologieën, de vastgoedmarkt kan helpen zichzelf opnieuw uit te vinden. Luxs kiest daarbij voor een unieke benadering waarin het gebouw centraal staat.
Naam innovatie Luxs Vastgoedprestatie
Beschrijving innovatie Luxs levert dé technologie voor het creëren en structuren van alle data in -, op - en rondom het vastgoed. Deze data wordt vervolgens via het Luxs platform ontsloten, gecontroleerd en omgezet in informatie die het best past bij de gevraagde situatie. Luxs stel haar klanten in staat om vanuit data interactieve 2D of 3D plattegronden generen, alsmede rapportages en dashboards die integrale vastgoedsturing mogelijk maken. Hierbij redeneert Luxs vanuit de “stenen” en niet, zoals andere softwareoplossingen, vanuit financiële stromen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Vastgoedeigenaren (inclusief corporaties) zijn met Luxs Vastgoedprestatie beter in staat om het vastgoed efficiënt en effectief aan te sturen. Hiermee helpen wij vastgoedeigenaren om het vastgoed goedkoper en beter te onderhouden, beter te anticiperen op wijzigende wet- & regelgeving alsmede de duurzaamheidstransitie en een tevreden huurder.
Bijdrage aan een betere wereld Luxs vastgoedprestatie brengt onder andere de getroffen energiemaatregelen in kaart in alsmede de energiemaatregelen die nog getroffen kunnen worden (zowel financieel als bouwtechnisch). Daarnaast toetst het platform elk individueel gebouw aan huidige wet- & regelgeving en eigen doelstellingen waardoor de huurder optimaal wordt voorzien in veiligheid, gezondheid en comfort. In combinatie met NXP en AnyWii werkt Luxs aan Networked Energy Communities om data over energieverbruik te koppelen aan vastgoed data om zo de energietransitie zo efficient mogelijk te laten verlopen
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De combinatie van digitalisatie van vastgoed data, sensorinformatie en de koppelingen met interne en externe databronnen is uniek. De algoritmes die deze data omzetten in "actionable" data zijn dat ook

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact