Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

LockHard Nederland BV

Alu Lift, de Electrische rolsteigers van Lock Hard Nederland BV

Alu Lift, elektrische rolsteiger

Bedrijfsnaam LockHard Nederland BV
KvK Nummer 65324358
Website www.lockhard.nl
Beschrijving onderneming Verkoop & verhuur van de Alu Lift, een Elektrische rolsteiger.

Wij laten u graag kennis maken met de toekomst, namelijk de nieuwe LockHard Alulift rolsteiger met geïntegreerde mobiele hoogwerker van Lockhard Nederland BV. Deze nieuwe steiger is ontworpen en gebouwd met de laatste technische kennis en veiligheidscriteria en biedt u vele mogelijkheden. De steiger is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat duurzaamheid, betrouwbaarheid, economische en effectieve prestaties gegarandeerd zijn.

Deze LockHard Alulift rolsteiger met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen. Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.
Naam innovatie Alu Lift, de Electrische rolsteigers van Lock Hard Nederland BV
Beschrijving innovatie In een rolsteiger, op 1 platform elektrisch om hoog en naar beneden gaan. U kunt op elk gewenste hoogte stoppen en verder gaan.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Zeer veilig werken op hoogte.
U bent geen aapje meer, u hoeft niet te klimmen, uw lading kan gewoon meegenomen worden, tot maar liefst 250 KG!.

Omdat wij op elke hoogte kunnen werken, is dit lichamelijk een veel mindere belasting op uw lichaam en houding ervan.

De Alu Lift is CE gekeurd, is dus echt veilig werken!
Bijdrage aan een betere wereld Deze LockHard Alulift rolsteiger met geïntegreerde mobiele hoogwerker kan eenvoudig het huidige type traditionele steiger vervangen. Het maakt het werken op hoogte super eenvoudig en veel veiliger dan dat momenteel het geval is. Hij kan gemakkelijk worden toegepast in de binnen- én buitenfaciliteiten.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Deze innovatie is vanaf 2014 ontwikkeld, en nog erg nieuw, er is nog geen 2e op de markt, en er zit wereldwijd pattend op.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact