Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Liquit BV

Liquit Workspace

Liquit Workspace op laptop

Bedrijfsnaam Liquit BV
KvK Nummer 64055787
Website www.liquit.com
Beschrijving onderneming Liquit is een Nederlandse Software fabrikant. Wij bouwen software waarmee organisaties haar medewerkers kan laten werken vanaf elk device middels de Liquit Workspace. De ontwikkeling van onze software wordt in Nederland gedaan met Nederlandse ontwikkelaars. Gartner noemt onze oplossing een Unified Workspace. Onze oplossing is volledig cloud en browser gebaseerd en men kan vanaf elk device met een browser bij de Liquit Workspace. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere aanbieders doordat we de complete legacy (oude) omgeving van de klant kunnen meenemen in deze nieuwe digitale werkplek. We bestaan nog geen 3 jaar maar hebben nu al klanten meer dan 250 klanten in tientallen landen. In Nederland zijn we trots op klanten als De Efteling, Transavia, Kadaster, Hogeschool Rotterdam.
We hebben dit jaar onze eerste overname gedaan, 2 weken geleden hebben we bekend gemaakt dat we Rovabu Software hebben overgenomen.
Naam innovatie Liquit Workspace
Beschrijving innovatie Bedrijven kunnen hun oude IT omgeving, met heel weinig effort, omturnen in een moderne Digitale werkplek voor de medewerkers. Voor de medewerker betekent dit het einde aan alle complexiteit als het aankomt op toegang tot de IT werkplek. De gebruiker krijgt op elk device dezelfde, eenvoudige en overzichtelijke werkplek waar alles op 1 plek, de Liquit Workspace, voor hem of haar samenkomt.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Onze oplossing ziet er in eerste instantie niet spectaculair uit. Maar de impact op gebruikers en IT afdelingen is groot. Gebruikers kunnen vanaf elk device hun werk doen. Liquit levert een digitale webgebaseerde werkplek waarin Intelligente applicatie iconen getoond worden. Onze intelligente Liquit applicatie iconen zijn voor de gebruikers altijd en overal hetzelfde, maar kunnen op basis van de context van de gebruiker andere acties uitvoeren. Liquit herkent vanaf welke locatie en device de gebruiker zich aanmeld en Liquit zorgt er vervolgens voor dat de applicatie in elk gebruikers scenario gaat werken.
Bijdrage aan een betere wereld Werken vanaf elk device en locatie is nu makkelijker dan ooit. Ook het beheer van complexe IT omgevingen wordt met Liquit sterk vereenvoudigd. Devices hebben een veel langere levensduur, doordat de gebruiker alleen maar een device, internet verbinding en browser nodig heeft.
Migraties die IT doorvoert hebben geen impact meer op de gebruikers. ZIj merken hier niets van door de intelligente Liquit applicatie iconen er de dag na de migratie nog exact hetzelfde uitzien.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij kunnen zowel alle oude als nieuwe IT technieken ondersteunen. In plaats van op elk device een andere manier van inloggen en een andere manier van applicaties opstarten, is het bij Liquit altijd en overal hetzelfde. Dit garandeert dus de beste gebruikers ervaring.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact