Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Light-Vest Leds Work BV

Light-Vest Leds Work Safety Vest

Light-vest

Bedrijfsnaam Light-Vest Leds Work BV
KvK Nummer 68396279
Website www.light-vest.nl
Beschrijving onderneming Fabrikant Veiligheid kleding
Naam innovatie Light-Vest Leds Work Safety Vest
Beschrijving innovatie Onze innovatie dit jaar is dat we veiligheid vesten hebben ontwikkeld met werklicht in de vesten verwerkt. Wat het zo uniek maakt ten opzichte van vorig jaar is dat het vest uitwasbaar is geworden en 70x in de wasmachine gewassen kan worden met onze elektronica erin verwerkt.
Ons bedrijf heeft eigen ateliers hier in Nederland waar onze producten gemaakt worden.
Vorig jaar hebben we ook mee gedaan met de MKB Innovatie Top 100 en zijn we 63ste geworden. We hopen met onze verbetering en kwaliteit dat we dit jaar de wereld kunnen laten zien dat kwaliteit en duurzaamheid belangrijk is.
Website innovatie https://www.light-vest.nl/over-ons/
Noodzaak en belang van deze innovatie We zijn met ons bedrijf bezig om de veiligheid in de wereld te verbeteren en producten op de markt te brengen van zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid speelt bij ons een grote rol. Omdat ons product uitwasbaar is en een levensduur heeft van ongeveer 10 jaar hoef je nooit meer batterijen aan te schaffen en hoef je ook geen nieuw veiligheidsvest te kopen (dus dat betekent ook minder afval beter voor het mileu). Ook wordt de wereld veiliger en zullen er door onze producten veel minder ongelukken gebeuren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel We hebben begin maart 2018 onze lijn voor het eerst in productie genomen hier in Nederland.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact