Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Kvartett

Tijdelijk inlenen doe jezelf! Het bij elkaar brengen van organisaties en medewerkers om op eenvoudige en overzichtelijke wijze tijdelijk personeel te kunnen inzetten.

Homepage Kvartett

Bedrijfsnaam Kvartett
KvK Nummer 63435039
Website www.kvartett.com
Beschrijving onderneming De AirBnB van de Arbeidsmarkt, tijdelijk inlenen doe je zelf! Het in- en uitleenplatform waarop organisaties en medewerkers op eenvoudige en overzichtelijke wijze bij elkaar worden gebracht. Vind zowel intern als extern altijd een oplossing voor je tijdelijk personeelsprobleem.
Naam innovatie Tijdelijk inlenen doe jezelf! Het bij elkaar brengen van organisaties en medewerkers om op eenvoudige en overzichtelijke wijze tijdelijk personeel te kunnen inzetten.
Beschrijving innovatie Tijdelijk inlenen doe jezelf! Je vraag naar tijdelijk personeel kan eenvoudig op het platform uitgezet worden om de aangesloten organisaties en medewerkers, zowel in- als extern, direct te kunnen inzetten.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Toenemende frictie op de arbeidsmarkt wordt doorbroken op weg naar verduurzaming van deze markt.
Bijdrage aan een betere wereld Organisaties zoeken naar steeds meer flexibiliteit bij medewerkers, terwijl medewerkers zoeken naar meer zekerheid. Kvartett doorbreekt deze tegengestelde belangen, doordat contracten flexibel kunnen worden ingezet.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Op deze schaal bedrijven, organisaties, directe medewerkers en kandidaten met elkaar te laten samenwerken om tijdelijke tekorten aan arbeidskrachten op te vullen is uniek in Nederland.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact