Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Kremer Products

Rollergrip

Rollergrip

Bedrijfsnaam Kremer Products
KvK Nummer 61302317
Website www.kremerproducts.com
Beschrijving onderneming Het ontwikkelen en vermarkten van de gepatenteerde Rollergrip.
Daarnaast de doorontwikkeling van diverse variaties op het huidige
productontwerp.
Naam innovatie Rollergrip
Beschrijving innovatie De innovatie “Rollergrip” lost het herkenbare probleem van het moeizaam verwijderen van een verfroller van een verfbeugel op.
De vinding maakt het simpel en effectief verwijderen van lakrollers na jaren mogelijk.

Het gebruik van de Rollergrip levert een groot aantal voordelen op;
Geen kromgeslagen verfbeugels, geen verfspetters, geen risico op schade, geen vieze handen of ander geknoei, geen achterblijvend “klemmechaniek” op de as v.d. verfbeugel en je hebt geen kracht meer nodig.

De Rollergrip heeft een professionele kwaliteit, lange levensduur, is materiaal & kostenbesparend, werkt minder fysiek belastend (ergonomisch), is gemaakt van slagvast en recyclebaar materiaal (milieuvriendelijk & duurzaam).

De werking van de Rollergrip;
Zet de tool op de verfbeugel, achter de roller, beweeg beide handvaten eenvoudig naar elkaar toe en klaar!
Website innovatie https://www.linkedin.com/in/johannes-kre...
Noodzaak en belang van deze innovatie De Rollergrip maakt een ergonomische en milieuvriendelijke werkwijze mogelijk en past binnen de visie van duurzaam schilderen.

De huidige werkwijze van het op grote schaal weggooien, brengt onnodig veel kosten met zich mee en is milieuvervuilend.
Naast het grote gebruiksgemak stimuleert de Rollergrip het hergebruik van de verfbeugel, waarmee de milieuvervuilende miljoenen productie afgeremd kan worden.
Ondanks de grote kansen en noodzaak van dit hulpmiddel, blijkt het nog nergens anders ter wereld te bestaan.
Door de grote voordelen zal de tool in de toekomst een standaard gebruiksartikel zijn, zoals een plamuurmes of verfkrabber.
Bijdrage aan een betere wereld Met de Rollergrip kan op eenvoudige wijze, omvangrijke kosten en milieubesparing gerealiseerd worden. De huidige werkwijze brengt hoge arbeid, materiaal en afvalverwerkingskosten met zich mee. De huidige werkwijze is niet kosteneffectief, niet gebruiksvriendelijk, niet ergonomisch, niet duurzaam en maakt het hergebruik van de verfbeugel vrijwel onmogelijk!

Jaarlijks worden, alleen al in Nederland, 2.000.000 verfbeugels weggegooid. Als de Rollergrip 10% van de levensduur van een verfbeugel weet te verlengen, levert dit in Nederland een besparing in productie en afvalkosten van 200.000 verfbeugels op. Dit is in Europa met minimaal een factor 50 te vermenigvuldigen naar 1.000.000 verfbeugels per jaar.

De Rollergrip heeft een levensduur van minimaal 3 - 5 jaar voor intensief gebruik en 10 - 15 jaar voor een doe-het-zelver.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De Rollergrip is gepatenteerd ( EP 2933027)

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact