Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Kofferfabriek GEFKEN BV

EDGE en videomodule

De EDGE koffer met videomodule

Bedrijfsnaam Kofferfabriek GEFKEN BV
KvK Nummer 27216182
Website www.gefken.nl
Beschrijving onderneming Fabrikant van koffers op maat voor B2B doeleinden (presentatie, verpakking, transport, et cetera)
Naam innovatie EDGE en videomodule
Beschrijving innovatie De EDGE is een unieke koffer gebaseerd op een raamwerk van gebogen aluminium profielen. Een uniek proces en uiteindelijk een unieke uitstraling die nog versterkt kan worden door een automatisch startende videomodule, ook een eigen innovatie, in de deksel waarop de eigen promotionele video afspeelt.
Website innovatie https://www.gefken.nl/producten/koffers/...
Noodzaak en belang van deze innovatie De koffer heeft een unieke uitstraling die met name als presentatiekoffer zeer onderscheidend is. Met deze zeer onderscheidende en unieke koffer hebben we een product in de markt kunnen zetten die met niets te vergelijken is.
Bijdrage aan een betere wereld Met name de videomodule draagt hieraan bij. Hij zorgt ervoor dat door het toevoegen van een nieuwe video de koffer weer voor een nieuw product gebruikt kan worden zonder dat er direct weer nieuwe koffers geproduceerd moeten worden. De verwachte levensduur van het toch al vrijwel volledig te recyclen product is hierdoor nog langer.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De EDGE is uniek origineel en totaal niet vergelijkbaar met welke andere presentatiekoffer dan ook. De videomodule is gebaseerd op bestaande technieken die we hebben samengevoegd tot een nieuw product uitsluitend geschikt voor gebruik in koffers.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact