Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Knowingo BV

Knowingo

Knowingo

Bedrijfsnaam Knowingo BV
KvK Nummer 64712052
Website www.knowingo.com
Beschrijving onderneming Het ontwikkelen en doorontwikkelen van leerplatform Knowingo
Naam innovatie Knowingo
Beschrijving innovatie Knowingo is een cloud-based leerplatform dat kunstmatige intelligentie en gamification gebruikt om ervoor te zorgen dat werknemers de kennis die zij nodig hebben op een snelle, effectieve én leuke manier tot zich kunnen nemen.
Website innovatie https://knowingo.com/solution/
Noodzaak en belang van deze innovatie Nu de wereld om ons heen steeds sneller verandert wordt het steeds belangrijker om ervoor te zorgen dat bij werknemers de neuzen dezelfde kant op wijzen. Dit lijkt echter bijna onmogelijk, aangezien de gemiddelde hoeveelheid kennis die werknemers nodig hebben om hun werk goed te doen iedere 9 maanden verdubbelt en job hopping de norm wordt. Daarbij moet kennis die medewerkers brengen geborgen blijven in de organisatie. Knowingo biedt een online leerplatform dat medewerkers laat leren, waar en wanneer zij dat willen. Knowingo past de leerervaring automatisch aan voor iedere individuele werknemer en levert real-time, meetbare resultaten. Knowingo helpt je om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en belangrijke kennis binnen de organisatie te bewaren, zodat je mensen de resultaten kunnen leveren waar je naar op zoek bent. Knowingo zorgt er dus voor dat, ondanks alle snelle veranderingen binnen organisaties, medewerkers de juiste kennis beheersen om te kunnen doen waar zij goed in zijn.
Bijdrage aan een betere wereld Door te leren met Knowingo voelen Medewerkers zich meer comfortabel in hun job, ze hebben meer zelfvertrouwen omdat ze weten wat ze moeten doen. Daarbij krijgen medewerkers ook de ruimte om te leren waar en wanneer zij dat willen zodat ze geen loze uren meer besteden in saaie klassen, maar doen waar zij in uitblinken!
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Met Knowingo ga je van leren naar presteren. Momenteel biedt de kennissector voornamelijk e-learnings en traditionele klassikale sessies. Wij geloven dat er een effectievere en leukere manier is om kennis over te dragen en ervoor te zorgen dat mensen de kennis ook behouden. Daarom maakt Knowingo gebruik van kunstmatige intelligentie en gamification om ervoor te zorgen dat iedere medewerker de juiste leercurve doorloopt om de benodigde kennis tot zich te nemen en nooit meer te vergeten! Daarnaast is het belangrijk dat leren inzichtelijk wordt gemaakt, want wat weten jouw werknemers nu echt? Knowingo maakt gebruik van data analytics, zodat managers real-time kunnen volgen wat het kennisniveau van hun medewerkers is.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact