Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Keytoe BV

Sentiment APP - Weg met vaste werkuren + vaste salarissen

Keytoe Sentiment APP

Bedrijfsnaam Keytoe BV
KvK Nummer 53369130
Website https://www.keytoe.nl
Beschrijving onderneming Ben jij een collega die wel zes disciplines kent en kan toepassen? Wij wel! De Keytoe Kollega: een co-creërende Kollega die verstand heeft van organisatie psychologie, marketing én IT. Als Kollega is ons doel het verschil te maken voor jouw bedrijf of instantie. Dit doen we door tot het gaatje te gaan voor jouw doel met liefde! We hebben een enorme focus op geluk van klanten, maar ook van onze collega’s.

Jouw WHY staat bij ons centraal, want waarom doe jij wat je doet? Waarom ben jij zo trots op jouw werk?
Naast jouw WHY is die van ons dragend: 'To be an inspiring rebel so that we dare you to break boundaries to find your own happiness.'​

De klanten waarvoor we werken zijn dolgelukkig met het Kollegamodel. Ben jij benieuwd naar wat dit precies inhoudt of wil je ons leren kennen? We vertellen er je graag alles over bij een van onze meetups. https://www.keytoe.nl/meetups/
Naam innovatie Sentiment APP - Weg met vaste werkuren + vaste salarissen
Beschrijving innovatie Bij Keytoe hechten we veel waarde aan onze vrijheid en radicaal andere manier van samenwerken. Wij geloven niet zo in het bijhouden van onze uren, of vakantiedagen registreren.

Nu hebben we sinds kort ook de sentiments-app. We laten totaal los dat iemand 28, 32 of 40 uur voor ons bedrijf werkt. En het daarbij horende salaris ontvangt. In plaats daarvan raten we elkaar dagelijks via de sentiments app. Die vervolgens ons salaris bepaalt.

Waarom? Omdat we het fijn vinden om te weten van elkaar hoe we elkaar beoordelen (en liefst zo vaak mogelijk). En omdat we ook niet geloven in vaste salarissen. Op basis van de (voor iedereen transparente) ratings, bepalen we de verdeling van de salaris pot (Omzet - vaste lasten - winst = salaris-pot).

Wat ons betreft revolutionair (we kennen geen ander bedrijf die dit doet), maar ook baanbrekend en het helpt ons enorm om onze doelstelling te bereiken: gelukkige werknemers + gelukkige klanten = succes.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Met deze innovatie treden we af van de gebaande paden waarin mensen werken volgens vaste contract-uren. De ene week werk je meer, de andere week minder. Je wordt beoordeelt door de mensen die jou het beste kunnnen beoordelen (je kollega's) en niet alleen op waarde van de toegevoegde waarde, of je vaak andere helpt, hoe hard je werkt, je inzet, etc. Maar op een algehele rating.

We geloven dat deze app nog meer vrijheid, transparentie en werkgeluk gaat brengen in onze organisatie.

En bij succes, kopieren we hem graag naar andere organisaties.
Bijdrage aan een betere wereld Bij Keytoe ligt er een belangrijke nadruk op het vergroten van ons (werk)geluk. We geloven dat deze app ons nog meer in staat stelt om betrokken te zijn bij het bedrijf, en daardoor nog meer geluk te ervaren.

Wij zijn bij Keytoe die experiment aangegaan, maar kopieeren dit graag naar andere organisaties in onze samenleving. Om ook daar het geluk te vergroten.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij kennen geen enkele andere organisatie die zijn werknemers alleen betaald op basis van de rating van anderen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact