Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Jelba

Een eigen volledige B2B online marketingafdeling voor de prijs van 1 FTE

Bedrijfsnaam Jelba
KvK Nummer 63378132
Website www.jelba.nl
Beschrijving onderneming Wij bieden producerende B2B bedrijven de mogelijkheid om online op te boksen tegen de grote multinationals in het online geweld op internet. Zij krijgen de beschikking over de beste online marketingafdeling (circa 16 FTE per klant) tegen het tarief van maximaal 1 FTE per maand. Hiermee zijn zij direct competitief met de grote bedrijven tegen een geringer budget. Bij succes (= meer business uit online) ontvangen wij een verkoopcommissie.
Naam innovatie Een eigen volledige B2B online marketingafdeling voor de prijs van 1 FTE
Beschrijving innovatie Werkt u met Jelba samen, dan beschikt u over uw eigen B2B online marketingafdeling met alle specialisten. U heeft dan elke dag, elke week en elke maand uw eigen online marketeers, content editors, developers, SEO, SEA specialisten etcetera voor u aan het werk om maximaal te profiteren van de digitale kansen in de B2B wereld.

Namens uw bedrijf, communiceren en voeren onze B2B internet experts (uw collega’s) campagnes met uw potentiële klanten om uw producten online te verkopen of leads te genereren. Daarbij weten uw collega’s precies wanneer ze uw producten online onder de aandacht moeten brengen bij uw potentiële B2B kopers.

Website innovatie https://jelba.nl/uw-online-marketingafde...
Noodzaak en belang van deze innovatie Als u vandaag de dag op het internet mee wilt spelen met de grote jongens dan is dit niet meer te verenigen in één marketing persoon. Voor een MKB bedrijf is dit anders niet te betalen, laat staan aan te sturen. Wij rekenen niet af per uur, maar op het resultaat.
Bijdrage aan een betere wereld Niet.

Maar wel aan een betere economie voor de hoeksteen van BV Nederland. Het Nederlandse MKB. Zij vergroten de export kansen, produceren meer en hebben hierdoor meer budget om wellicht ook meer MVO te ondernemen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Uniek in Europa. Op dit moment is er 1 speler actief in Amerika op deze schaal en met deze aanpak. Wij krijgen nu wel meer concurrentie uit Europa, maar dit is te verwaarlozen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact