Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Infinity Repair

Infinity Repair

Tablet, Raam en Kozijnen

Bedrijfsnaam Infinity Repair
KvK Nummer 66448093
Website www.infinityrepair.eu
Beschrijving onderneming Infinity Repair is een innovatief totaalconcept voor het repareren van houten kozijnen.
Naam innovatie Infinity Repair
Beschrijving innovatie nfinity Repair heeft een Hightech totaalconcept ontwikkeld voor deelvervanging van aangetaste kozijnen welke gebruik maakt van de nieuwste productiemethodes, ICT toepassingen en door middel van het track and trace systeem jarenlang na uitvoering navolgbaar is. Het totaalconcept voorziet in een geprefabriceerd proces welke is verankerd in het Infinity Repair BIG DATA systeem. Het begint al bij het inmeten via de webportal. De ingemeten gegevens zullen via het digitaal systeem de productielocaties aansturen Elk deelelement wordt voorzien van een Track & Trace systeem wat aan het BIG DATA systeem gekoppeld wordt van Infinity Repair. Hierdoor kunnen de gegevens van het kozijn ten allentijde worden uit gelezen.
Website innovatie www.infintyrepair.eu
Noodzaak en belang van deze innovatie Gemak, zekerheid en voorspelbaarheid is waar Infinity Repair voor staat.
-Digitaal inmeten hierdoor kunnen er geen meetgegevens worden vergeten.
-Geprefabriceerd deelelement met track and trace systeem.
-Levensduurverwachting van 30 jaar
-Arbeidsproductiviteitsverhoging van tenminste 50%
-Gestandaardiseerde montage methode zorgt er voor dat de plaatsing altijd binnen de aangegeven tijd gerealiseerd wordt. Dit zorgt voor minder overlast van de bewoner.
Bijdrage aan een betere wereld Een belangrijk element van een circulaire economie zijn het winnen en (her-)gebruiken van de grondstoffen. Voor Infinity Repair begint het bij de toepassing van het product waarbij het hergebruik van de grondstof het goede deel van het bestaand kozijn is. Het slechte deel van dit bestaande kozijn wordt verwijderd en vervangen voor een nieuw deelelement welke momenteel is vervaardigd uit Accoya hout. Momenteel het enige bouwmateriaal met een Cradle to Cradle Gold certificaat. Naast alle belangrijke wegingsfactoren voor dit certificaat is belangrijk te vernoemen dat Accoya ook gerecycled kan worden. Indien men dus later besluit de woningen waarin Accoya van toepassing is te slopen kan dit materiaal terug de cyclus in van grondstof herwinning. Verder kunnen alle “verliezen” die in het productieproces ontstaan om het deelelement te produceren worden opgevangen en worden gebruikt om plaatmateriaal te maken welke ook een enorm lange levensduur kent en ook hergebruikt kan worden in de cyclus van herwinning van grondstof.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Infinity Repair heeft een volledig vernieuwend hightech totaalconcept ontwikkeld voor deelvervanging van houten kozijnen. Het totaalconcept is van start tot finish gestandaardiseerd zodat het resultaat altijd het zelfde is. Namelijke een hernieuwd kozijn met de levensverwachting van 30 jaar.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact