Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

H2O Technics BV

Zerinn en C-Dome

Zerinn en C-Dome van H2O Technics

Bedrijfsnaam H2O Technics BV
KvK Nummer 68095457
Website www.H2OTechnics.com
Beschrijving onderneming H2O Technics B.V. is een Nederlands familiebedrijf dat zorgt voor de distributie en service van H2O nanocavitatie systemen die schadelijke organismen, parasieten, algen en biofouling elimineren. in watersystemen in het algemeen.
Naam innovatie Zerinn en C-Dome
Beschrijving innovatie Wij hebben een resonator ontwikkeld welke in diverse toepassingen kan worden gebruikt voor het op een 100% milieuvriendelijke manier tegengaan van schadelijke en ongewenste organisme in watersystemen. Onze uitvinding wekt nano cavitatie op en elimineert daardoor deze ongewenste organismes zonder gebruik van chemicaliën. We hebben momenteel een tweetal innovaties op de markt gebracht. De Zerinn om de legionella bacterie te bestrijden in waterleiding systemen en de C-Dome om parasieten en biofouling tegen te gaan in de zalmkweek industrie. Beide innovaties zijn baanbrekend te noemen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De impact van onze uitvinding/innovatie is enorm en kan baanbrekend worden genoemd. wij werken op een 100% milieuvriendelijke manier zonder het gebruik van chemicaliën.
Bijdrage aan een betere wereld Onze innovatie draagt bij aan een betere wereld omdat er op geen enkele manier gebruik hoeft te gemaakt van schadelijke chemicaliën en is onze innovatie 100% milieuvriendelijk en voorkomt ernstige problemen als legionella en andere gevaren.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is volledig origineel te noemen daar er nog nooit eerder op een dergelijke manier is getracht de problematiek rondom vervuilde watersystemen etc. aan te pakken.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact