Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Grenzelooswerk BV

Eigen ontwikkelt software systeem

Bedrijfsnaam Grenzelooswerk BV
KvK Nummer 67621848
Website www.grenzelooswerk.nl
Beschrijving onderneming Internationale arbeidsbemiddeling, werving en selectie
Naam innovatie Eigen ontwikkelt software systeem
Beschrijving innovatie Doormiddel van unieke data en social media matchen wij Nederlandse werkzoekenden met internationale opdrachtgevers als Zalando, SIXT, Unilever en nog vele anderen. Zo starten er iedere maand 20 avonturiers via ons bij Bol.com in Lissabon!
Website innovatie https://www.facebook.com/Grenzelooswerk/
Noodzaak en belang van deze innovatie In korte tijd zijn wij marktleider geworden voor werk in het buitenland. Wij geloven er in dat iedereen de kans moet hebben gehad om in het buitenland te werken. Middels onze dienstverlening helpen wij mensen namelijk aan een unieke levenservaring, waarin ze nieuwe culturen leren kennen en zichzelf ontwikkelen.
Bijdrage aan een betere wereld Door het vereenvoudigen van migratiestromen kan de samenwerking met andere landen en culturen worden vergroot. Dit zorgt voor een positieve bijdrage aan de globalisering van de maatschappij. Kennis kan worden uitgewisseld en internationale werkervaring kan bijdrage aan de ontwikkeling van een betere wereld.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De klassieke uitwisselingstrajecten zijn beperkt en niet altijd even toegankelijk voor iedereen. Wij verlagen deze drempel zodat het voor iedereen, jong en oud, mogelijk is om ervaring in het buitenland op te doen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact