Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Global Ticket BV

Global Reseller

Screenshot Global Reseller

Bedrijfsnaam Global Ticket BV
KvK Nummer KVK 57470685
Website www.globalticket.nl
Beschrijving onderneming Bij Global Ticket ontwikkelen wij software voor online ticketing en hebben daarnaast een platform opgezet dat musea/parken verbindt met online resellers.
Naam innovatie Global Reseller
Beschrijving innovatie Het reseller platform dat wij hebben opgezet is in de musea/parken branche de eerste ter wereld! Het maakt op gebruiksvriendelijke wijze live API verbindingen mogelijk tussen (het kassa systeem van) musea/parken en online resellers. Met onder andere klanten als de Heineken Experience, het Van Gogh Museum, de Efteling, Madurodam en Toverland die reeds met tevredenheid gekoppeld zijn, mikken we bij Global Ticket nu op internationale uitbreiding van het platform.
Website innovatie www.globalreseller.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Omdat het platform parken/musea in Nederland verbindt met online resellers van over de hele wereld, opent het platform een praktisch oneindige internationale markt, dat een significant aantal extra toeristen naar Nederland trekt.
Bijdrage aan een betere wereld Niet alleen focussen wij op toeristen, ook zijn wij bezig een partnership op te zetten waarmee we vluchtelingen gemakkelijker de mogelijkheid willen bieden om in aanraking te komen met cultuur in Nederland, om hen zich zo meer thuis te laten voelen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wereldwijd in de toerisme branche, zijn wij met Global Reseller de eerste die een dergelijk platform opgezet hebben.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact