Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

GROW Labs

GROW Labs platform

Werking Grow labs

Bedrijfsnaam GROW Labs
KvK Nummer 62982974
Website https://growlabs.tech
Beschrijving onderneming GROW Labs verbindt startende en groeiende ondernemers met een technologie behoefte aan geteste en gevalideerde software ontwikkelpartijen wereldwijd.
Naam innovatie GROW Labs platform
Beschrijving innovatie Matching op basis van de technologie behoefte wordt door het algoritme gedaan binnen het platform. Dit verbind de vragende en biedende partij. Na een definitieve selectie van de klant, maken beide partijen vervolgens gebruik van een beveiligde omgeving waarbinnen het software ontwikkel-project plaatsvindt. De betalingen worden via een escrow oplossing gedaan. Hetzelfde geldt voor de ontwikkelde code. Deze wordt dagelijks opgeslagen in een beveiligde repository in escrow. Deze code wordt dan automatisch gecontroleerd op kwaliteit. Aan het einde van het project wordt de code ook nog bekeken op veiligheid.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Met onze oplossingen helpen wij startende en groeiende bedrijven met het verwezenlijken van hun technologie behoefte. Het tekort aan developers in Europa zorgt voor een grote druk op de technologie vooruitgang. Door gebruik te maken van onze platform is het outsourcen van ontwikkelwerk weer een veilige en kwalitatief hoog alternatief geworden. En dat ook nog betaalbaarder!
Bijdrage aan een betere wereld Technologie vooruitgang, tekort aan developers oplossen en het samenbrengen van economie├źn die elkaar goed kunnen versterken.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn in totaal zo'n 4 andere oplossingen wereldwijd die een vergelijkbaar product hebben, met een groot verschil. Al onze partners (huidig 100+ wereldwijd), worden uitvoerig getest op kwaliteit, kennis, klanten ervaringen, bedrijfsvoering en industrie kennis.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact