Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Functional Analytics

ownR platform

Bedrijfsnaam Functional Analytics
KvK Nummer 68095821
Website ownr.io
Beschrijving onderneming Wij zijn een scale-up bestaande uit wiskundigen en computerscientists gespecialiseerd in een platform oplossing voor analytics. Momenteel bedienen we klanten als Nationale Nederlanden, MediQuest en Bouygues Construction Group.
Naam innovatie ownR platform
Beschrijving innovatie Ons platform ownR stelt datascientists en statistici in staat om R en Python op een ongekende manier te gebruiken: ondersteund door IT, terwijl ze hun vrijheid behouden, de business versterken, profiterend van moderne softwaretools zoals versiebeheer en continue integratie zonder de vertrouwde en krachtige wereld van R en Python te verlaten.

Ons platform richt zich op de eindgebruikers en niet alleen de analytische teams. Uiteraard willen wij het ontwikkelproces zo comfortabel mogelijk maken en de gebruiksvriendelijkheid is de drijvende kracht achter ontwerp en de functies van het platform. OwnR integreert teams en hun oplossingen in het bestaande IT landschap als productietools in plaats van schaduw IT.
De combinatie van configureerbaarheid door IT, schaalbaarheid, resource-management, API oplossing, webapplicaties en het CI/CD-gebaseerd voortbrengingsproces alsmede beveiliging on-premise of cloud is uniek.
Website innovatie demo.ownr.io
Noodzaak en belang van deze innovatie Onze platform oplossing zorgt voor een efficiƫntere integratie en management van informatie bij de analyse van data onder verschillende afdelingen.
Bijdrage aan een betere wereld We helpen onderzoekers het maximale te halen uit hun werk onder andere binnen de gezondheidszorg en te zorgen voor een betere dienstverlening richting patiƫnten.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De combinatie van configureerbaarheid door IT, schaalbaarheid, resource-management, API oplossing, webapplicaties en het CI/CD-gebaseerd voortbrengingsproces alsmede beveiliging on-premise of cloud is uniek in de huidige markt.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact