Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Fresh-r / Vaventis BV

Fresh-r

Bedrijfsnaam Fresh-r / Vaventis BV
KvK Nummer 56671997
Website www.fresh-r.eu
Beschrijving onderneming Fresh-r ontwikkeld, produceerd en vermarkt vraaggestuurde balansventilatie met warmte terugwinning, die 5x kleiner is dan traditionele systemen en ook onder nul graden Celcius werkt.
Naam innovatie Fresh-r
Beschrijving innovatie Vraaggestuurde balansventilatie met warmte terugwinning, die 5x kleiner is dan traditionele systemen en ook onder nul werkt. Doordat het systeem 5x kleiner is, past het in de muur en is het uitermate geschikt voor renovatie, waar de grootste uitdaging ligt tav de verduurzaming van gebouwen.
Website innovatie http://fresh-r.eu/fresh-r-benefits
Noodzaak en belang van deze innovatie Om huizen van het aardgas af te krijgen zijn vooral systemen nodig die makkelijk te integreren zijn in bestaande woningen; isoleren, luchtdicht maken en slim/efficient ventileren. Doordat het systeem 5x kleiner is dan traditionele systemen, kan het makkelijk geintegreerd worden in bestaande huizen/kantoren, dit zorgt ervoor dat de transitie naar energie neutrale huizen vergemakkelijkt wordt, tegelijkertijd krijgen mensen een gezonder/comfortabeler binnenklimaat.
Bijdrage aan een betere wereld Minder CO2 uitstoot door gebouwen.
In samenwerking met isolatie en luchtdicht bouwen, geen aardgas meer nodig.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Geheel nieuw door de wereldwijd gepatenteerde koperen warmtewisselaar die bij een buitentemperatuur onder nul niet bevriest en efficient blijft werken. Bestaande warmtewisselaren bevriesen wel en verliezen juist onder nul het rendement of werken geheel niet meer.

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact