Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Findest BV

IGOR^AI

Robotje

Bedrijfsnaam Findest BV
KvK Nummer 68240023
Website www.findest.eu
Beschrijving onderneming Findest doelt om het gat tussen science en business te dichten door 10.000 innovaties te implementeren in 10 jaar tijd. Om dit doel te bereiken optimaliseert Findest de samenwerking tussen human- en artificial intelligence voor technologie scouting. Simpel gezegd, een technologie scouting service waarin onze R&D-ingenieurs, samen met IGOR^AI, technologie├źn vinden voor technische casussen.
Naam innovatie IGOR^AI
Beschrijving innovatie IGOR^AI is een kunstmatig intelligent zoeksysteem dat slim technologische oplossingen kan vinden door wetenschappelijke literatuur te lezen.
Website innovatie http://www.quotenet.nl/Nieuws/Videopitch...
Noodzaak en belang van deze innovatie Findest werkt met zowel de research & development afdelingen van 's lands grootste ondernemingen als met kleinere bedrijven samen. Door deze samenwerking worden nu al tientallen innovatieprojecten gestart. Dit zal de komende jaren meer en meer toenemen en doorgroeien naar 10.000 geïmplementeerde innovaties. Waar op hun beurt weer miljoenen mensen van profiteren.
Bijdrage aan een betere wereld Ervan uitgaande dat succesvolle innovaties gemiddeld genomen de wereld een betere plek maken, kan IGOR^AI de ontwikkeling richting een houdbare en welvarende wereld versnellen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel IGOR^AI is gemaakt om de ingenieur (technologie scout) te helpen snel de juiste technologie te vinden. "Binnen een dag" is het motto. Dit maakt het laagdrempelig om radicaal nieuwe technologie te vinden. Ook voor kleinere bedrijven en casussen waar bedrijven normaal niet aan toe komen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact