Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Expivi BV

Expivi

Demo scherm van Expivi

Bedrijfsnaam Expivi BV
KvK Nummer 68892462
Website http://expivi.com/
Beschrijving onderneming Expivi is een start-up waar momenteel 7 personen werkzaam zijn. We exploiteren een (online) platform dat met met name is gericht op virtual
reality en driedimensionale visualisatie en configuratie van simpele tot de meest complexe producten.

Expivi valt in de KVK-categorie:

ontwikkelen, produceren en uitgeven van software alsmede de (groot- en
klein) handel in (en de import en export van) hardware, software, licenties
en informatie- en communicatie technologie (ICT) producten, alsmede
holdingactiviteiten.
Naam innovatie Expivi
Beschrijving innovatie Expivi is het online platform dat voor ieder merk het mogelijk maakt om zelf, zonder programmeringskennis hun producten online en in 3D te kunnen visualiseren en aan te passen naar wens van klanten.
De software is gebaseerd op WebGL en werkt hierdoor op iedere device zonder plug-in, het enige wat je nodig hebt is een browser.
Wij maken geen gebruik van 150% model (waar je alle mogelijke opties in het model zitten). Onze oplossing is cloud gebaseerd en bouwt het object (de visual) in real-time op, op basis van configuratie. Hiermee kunnen we zonder limitatie (realtime) duizenden opties aanbieden. Dit kan geen enkel bedrijf wereldwijd en omdat wij ieder onderdeel van het product apart kunnen definiƫren maakt het ook mogelijk om dezelfde data te gebruiken voor een realtime prijsberekening van het product en om een koppeling met ERP / Webshop systemen zoals Magento te maken.

Daarnaast kan Expivi (ook tevens) realtime het gedrag van klanten volgen bij de aankoop van een product en kunnen op basis van deze analyes weer scherpere aanbiedingen worden gedaan aan klanten.
Website innovatie https://gispen.expivi.net/product/cimo#/...
Noodzaak en belang van deze innovatie voor de sector en de maatschappij:

-De doorlooptijd voor klanten in bijvoorbeeld de automotivesector wordt aanzienlijk korter bij de aankoop (het orienteren, bestellen, tot aan de levering) van een auto.

-De klantbeleving bij de aankoop van simpele of complexe producten zal totaal veranderen.
Bijdrage aan een betere wereld Klanten hebben een beter inzicht in wat ze kopen, er worden minder producten teruggestuurd doordat er minder kans is op een verkeerde verwachting van de klant. Door de realtime prijsberekening kan de sector beter en sneller communiceren met hun klanten.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Expivi is de enige SaaS solution die op web gebaseerd is.

Expivi bouwt het object op in real-time op basis van configuratie en is op cloud gebaseerd. Hiermee kunnen we zonder limitatie duizenden opties aanbieden. Dit kan geen enkel bedrijf wereldwijd.
Dezelfde workflow wordt voor Virtual Realty en Augmented Reality gebruikt en in realtime is een prijsberekening mogelijk op basis van onderdelen van het product. Dit kan nog geen soortgelijke tool.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact