Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Ecowings

Professionele laptoptassen van autoband

Laptoptas van autoband

Bedrijfsnaam Ecowings
KvK Nummer 50527770 (onderdeel van Emax Domina)
Website www.ecowings.nl
Beschrijving onderneming Ecowings runt een sociale ondernemening in India waar laptoptassen van upcyclede autobanden worden gemaakt.
Naam innovatie Professionele laptoptassen van autoband
Beschrijving innovatie Wij laten zien dat je geen concessies hoeft te doen aan design en kwaliteit als je oude materialen hergebruikt. Wij maken trendy producten van professionele kwaliteit die tegelijkertijd duurzaam en eerlijk zijn.
Website innovatie www.infinitybag.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Steeds meer professionals zijn op zoek naar duurzame alternatieven. Wij maken professionele laptoptassen en kantooraccessoires voor het traditionele zakenleven. Hiermee bieden we bedrijven een duurzaam alternatief.
Bijdrage aan een betere wereld Door het hergebruik van autobanden voorkomen we dat ze op de afvalberg belanden. Jaarlijks worden er wereldwijd 1 miljard autobanden afgedankt en dat heeft een enorme milieu-impact. Wij laten zien dat je autobanden nog prima kunt hergebruiken en dat het een alternatief is voor leer.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn wel meer tassen van autoband maar die zitten meer in het alternatieve circuit. Wij richten ons op de traditionele zakenmarkt en bieden een kwaliteitsproduct met een strak ontwerp.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact