Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

EMF Finance BV

PIN Voorschot

Omslag brochure

Bedrijfsnaam EMF Finance BV
KvK Nummer 61996726
Website https://www.pinvoorschot.nl/
Beschrijving onderneming EMF Finance voorziet het MKB van financiering op een nieuwe unieke wijze.
Naam innovatie PIN Voorschot
Beschrijving innovatie Op basis van de pinomzet van een onderneming kunnen wij bedrijven binnen 4 dagen van financiering voorzien. De ondernemer merkt daarna amper iets van de aflossing. Er gaat geheel automatisch dagelijks een klein deel van de pinomzet naar EMF Finance wat geld als de aflossing. Dit loopt door totdat de financiering is afgelost. Zodra er is afgelost gaat de volledige pinomzet weer naar de ondernemer.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Sinds de banken zeer terughoudend zijn met financieringen verlenen aan het MKB waren er voor het MKB weinig mogelijkheden om aan een financiering te komen. Sinds het PIN Voorschot beschikbaar is zijn er al vele ondernemingen geholpen met een financiering en hebben ze eindelijk weer kunnen investeren in hun onderneming en daarmee groei kunnen realiseren.
Bijdrage aan een betere wereld De innovatie biedt de individuele ondernemer weer toegang tot geld. Hierdoor kunnen de ondernemers eindelijk weer kansen benutten en doen waar ze goed in zijn, ondernemen!. Doordat Winkeliers en Horeca ondernemers weer kansen kunnen benutten zullen bijvoorbeeld binnensteden en winkelstraten veel levendiger blijven.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel ? Het PIN Voorschot is totaal nieuw voor Nederland. Er was nog geen onderneming dat het financieren van bedrijven op de wijze van PIN Voorschot aanpakte. Er zijn innovatieve technische ontwikkelingen nodig geweest om deze geautomatiseerde aflossing mogelijk te maken

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact