Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

DirectSigns BV

SignStudio Advanced en Kunststof

Diverse bordjes en naamplaatjes

Bedrijfsnaam DirectSigns BV
KvK Nummer 65827139
Website www.directsigns.nl
Beschrijving onderneming DirectSigns BV levert technische labelling, nummering, wegbewijzering en veiligheidsmarkeringen op een geheel nieuwe manier. Zie meer onder Beschrijving Innovatie
Naam innovatie SignStudio Advanced en Kunststof
Beschrijving innovatie Je begint als bezoeker op www.directsigns.nl en kan gratis en voor niks al je objecten ontwerpen. Bevalt het dan maak je een klantnummer aan en krijgt dan zelfs de mogelijkheid om eigen afbeeldingen te uploaden en te zien in ons webtool.
Pas wanneer jij als klant tevreden bent met je EIGEN ontwerp hoef je op Bestellen te klikken. Wat je ziet is de prijs, het ontwerp en je krijgt de keuze waar en wanneer je het geleverd wilt hebben.

Zoals gezegd, we zijn uniek in de signage-branche omdat bijna elke andere leverancier op offertebasis werkt. Een offerte die er vaak meerdere werkdagen over doet om bij jou als klant te komen. Wanneer anderen de offerte presenteren leveren wij. En aangezien het grootste aantal van onze klanten ook MKB's zijn weten wij dat die tijd die je bespaart een groot verschil uit maakt.
Website innovatie https://www.youtube.com/channel/UCNVHCbD...
Noodzaak en belang van deze innovatie Signage is vaak meer een last en noodzaak dan een vreugde voor installateurs, werkvoorbereiders en projectleiders.

Met de webtool van DirectSigns willen we de mogelijkheid bieden om het leuker en makkelijker maken om borden, plaatjes of labels te bestellen.
Betere labelling is betere secundaire communicatie.
Stel je voor dat een installatie in 2016 geplaatst met labels van DirectSigns BV in 2019 onderhoud of reparatie nodig heeft.
De installateur/monteur kan dan eenvoudig de gehele installatie nalopen omdat die toentertijd met houdbare, krachtige en duidelijke plaatjes gelabelled is.

De installateur spaart tijd omdat alles eenvoudig te herleiden is, het onderhoud en of reparatie is sneller klaar en de klant krijgt een kleinere factuur.
Een investering in labelling is een investering in de toekomst. Want ALLES heeft onderhoud nodig.
Bijdrage aan een betere wereld DirectSigns BV kan meehelpen aan minder stress, betere communicatie en tevreden gebruikers en klanten.

We gebruiken nu al kunststoffen met lange levensduur om op die manier materiaal te besparen. Door kwalitatieve producten te leveren hoeven we niet overbodig veel materiaal te gebruiken.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De webtool van DirectSigns BV is geheel in-house ontwikkeld over een periode van ca 18-20 jaar.
Het is een vertrouwd tool voor de nederlandse markt sinds 2016 en het is een begrip in landen zoals Zweden en Duitsland met ca 30 000 terugkomende klanten binnen de technische installatie sector.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact