Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Cybersprint

Het eerste Digital Risk Monitoring platform in Europa

Cybersprint weergave mogelijkheden

Bedrijfsnaam Cybersprint
KvK Nummer 63964228
Website www.cybersprint.com
Beschrijving onderneming Cybersprint beschermt organisaties tegen cyber aanvallen door real-time de actuele cyber risico’s te detecteren op alle online kanalen als Web, Mobile Apps en het Dark Web. We hebben Europa’s eerste Digital Risk Monitoring platform ontwikkeld waarmee, op basis van merknaam, automatisch de kwetsbaarheden van organisaties op deze kanalen worden geïnventariseerd. Ons platform gaat, net zoals een hacker doet, op zoek naar kwetsbaarheden. Zo ontdekken onze klanten bijvoorbeeld vergeten websites die niet meer worden geüpdated. Risico’s in bekende, verborgen en nep online toegangspunten worden zichtbaar, zoals onbekende websites, phishing sites, rogue apps en fake social media accounts. Grip op het online aanvalsoppervlak draagt bij aan de cybersecurity compliance van organisaties. ‘Wij maken onzichtbare kwetsbaarheden zichtbaar’.
Naam innovatie Het eerste Digital Risk Monitoring platform in Europa
Beschrijving innovatie Cybersprint’s Digital Risk Monitoring platform
Europa’s eerste Digital Risk Monitoring platform brengt, op basis van merk- of organisatienaam, automatisch de totale digitale aanwezigheid van organisaties in kaart op kanalen als het Web, Mobiele Apps, maar ook op het Darkweb. Hiermee ontstaat real-time inzicht in de online toegangspunten, maar ook in de digitale kwetsbaarheden en cyber risico’s waar cyber criminelen gebruik van zouden kunnen maken.
Het platform combineert en integreert veel verschillende databronnen en gebruikt slimme technieken om snel te kunnen inspringen op nieuwe security ontwikkelingen als het ontstaan van nieuwe malware. Het platform doorzoekt alle kanalen: het Web, Social Media, Mobile Apps, Network, IoT devices en zelfs het Dark- en Deepweb. Op ieder kanaal worden grote hoeveelheden data doorzocht met een specifieke techniek om de organisatie- of merknaam op te sporen. De uitkomsten worden 24/7 getoond in een overzichtelijk scherm dat visueel zo ontworpen is dat het inzicht biedt aan diverse lagen binnen de organisaties. De geïntegreerde aanpak zorgt ervoor dat onze klanten snel kunnen inspringen op nieuwe kwetsbaarheden en daarmee hun organisatie, reputatie en personeel kunnen beschermen tegen nieuwe cyber dreigingen.


Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie 70% van onze klanten ontdekten dat 20% van hun online 'aanvalsoppervlak' niet bekend was bij de organisatie zelf.
20% van de phishing sites die we hebben gevonden voor een klant waren nog niet eerder ontdekt.
Bijdrage aan een betere wereld Zowel overheden als commerciële organisaties worden beschermd tegen cyber risico's als datalekken, misbruik van de merknaam en reputatieschade. Inherent hieraan worden zeker ook de klanten en het personeel van deze organisaties beschermd tegen cyber criminaliteit als Phishing, CEO fraude en malware.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Binnen Europa is Cybersprint de eerste die een Digital Risk Monitoring platform heeft ontwikkeld waarin alle kanalen zijn geïntegreerd en waar simpelweg alleen de merknaam voldoende is om inzicht te krijgen in de volledige digitale 'footprint'.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact