Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Code Qube

Code Qube Light

Scholieren aan de slag met Code Qube

Bedrijfsnaam Code Qube
KvK Nummer 64609626
Website https://www.codeqube.nl/
Beschrijving onderneming Code Qube leert kinderen vanaf 8 jaar hoe ze zelfstandig op een interactieve manier een eigen website kunnen bouwen met de programmeertalen HTML en CSS.
Naam innovatie Code Qube Light
Beschrijving innovatie De Code Qube Light is een interactieve en fysieke tool die digitaal en analoog combineert. Op deze manier maken kinderen op een laagdrempelige manier kennis met de programmeertalen HTML en CSS. De Light versie is gemakkelijk zelf in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.
Website innovatie https://www.codeqube.nl/code-qube-light/
Noodzaak en belang van deze innovatie Met de Code Qube Light leiden wij de programmeurs van de toekomst op. Zij nemen op een leuke manier een kijkje in de wereld van techniek, waarmee wij ze enthousiasmeren voor dit vakgebied.
Bijdrage aan een betere wereld De wereld wordt steeds digitaler, wij leiden op dit moment kinderen op voor banen die momenteel nog niet bestaan.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De Code Qube is de enige tool die fysiek en digitaal combineert om te leren programmeren. Daarnaast zijn we het enige Nederlandstalige lesprogramma dat kinderen met echte codes websites leert bouwen.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact