Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Chip it all

Data on the spot

Informatie bouwonderdelen zichtbaar op mobiel

Bedrijfsnaam Chip it all
KvK Nummer 67591485
Website www.chipitall.nl
Beschrijving onderneming Advisering en toepassingen op het gebied van informatietechnologie
Naam innovatie Data on the spot
Beschrijving innovatie Data on the spot van Chip it all, maakt informatie over gebouwonderdelen direct, op locatie, beschikbaar. Tijdens of na de bouw wordt een chip aangebracht. Aan deze chip zijn alle gegevens over het product of bouwdeel gekoppeld, zoals het materiaal, de afwerking, maatvoering, normering, leverancier en het onderhoud. De chip kan met de meeste smartphones worden uitgelezen. Zo is de informatie altijd en voor iedereen toegankelijk. Het systeem geeft automatisch aan wanneer onderhoud of vervanging nodig is. En ook schade of een gebrek kan via de chip gemeld worden. Met Data on the spot zijn gebouwonderdelen in hun hele levenscyclus traceerbaar. Niet alleen controle en onderhoud, maar ook hergebruik wordt hierdoor makkelijker en efficiƫnter.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door het toepassen van Data on the spot zal de duurzaamheid gebouwonderdelen aanzienlijk vergroot. Wat een behoorlijke besparing geeft over de totale kosten. En bijdraagt aan een beter milieu.
Bijdrage aan een betere wereld Doordat gebouwonderdelen traceerbaar worden en alle gegevens over gebruikte grondstoffen opgeslagen en gelinkt zijn aan de chip welke geplaatst is op of in het gebouwonderdeel wordt het gebouwonderdeel uitermate geschikt voor de Circulaire economie.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het plaatsen van een chip in gebouwonderdelen met daar aan gekoppeld alle Gegevens over het gebouwonderdeel is nog nooit ergens toegepast en is daarom uniek en origineel.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact